Apollo, Almelo

Catharina van Renneslaan 2-120, 7604 KV Almelo

Gezellige vertrouwde buurt
Misschien bent u opgegroeid in de wijk Aalderinkshoek. Dan wilt u hier waarschijnlijk ook blijven wonen in deze vertrouwde en gezellige buurt. Maar dan wel met extra comfort en zorg. Dat kan in Apollo, in een van de mooie appartementen. Vele appartementen bieden een schitterend uitzicht over het Verdi Park.

Gelijkgestemden in een prettige omgeving
In een appartement in Apollo heeft u de geborgenheid en privacy van uw eigen woning. Daarnaast heeft u de gezelligheid van gelijkgestemde mensen in uw eigen vertrouwde omgeving. Zo is er een ontmoetingsruimte waar u medebewoners kunt ontmoeten. Of u kunt meedoen aan een van de activiteiten die daar worden georganiseerd zoals koffie drinken, spelavonden, brunch of High Tea. Wilt u genieten van de buitenlucht dan kan dit ook op uw eigen balkon of terras. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de gezellige binnentuin.

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.


U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.

Feiten op een rijtje:

Interesse
De appartementen zijn bestemd voor senioren. U kunt voor een kennismakingsgesprek of meer informatie contact opnemen met de bewonersconsulent. Hij laat u graag het wooncentrum zien. De bewonersconsulent is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 13.00 uur via telefoonnummer: 088 - 921 03 24 of e-mail naar apollo@woonzorg.nl.
Belangstellenden kunnen zich via de website inschrijven bij Woonzorg Nederland of een inschrijfformulier downloaden of opvragen bij de bewonersconsulent.

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl

Apollo Almelo Apollo Almelo Apollo Almelo Apollo Almelo Apollo Almelo Apollo Almelo

Direct beschikbare woningen

Geen woningen direct beschikbaar

Woningtypen

Apollo - Plattegrond type A en B

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 03 24, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres apollo@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftOtis  0800 - 022 47 52
Centrale verwarming  Feenstra  088 - 845 50 00
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingVan der Velden  0546 - 827 077
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2019 Woonzorg Nederland