Binnenveste, Assen

Traverse 41 - 91, 9408 ML Assen

Kloosterveste, compact en dorps
Kloosterveste is het kloppend hart van de wijk Kloosterveen aan de westkant van Assen. In Kloosterveste vindt u allerlei type woningen die passen bij verschillende leefstijlen, winkels, een bibliotheek, horeca, terrasjes, een kerk en een sporthal. Onder Kloosterveen bevindt zich een (gratis) ondergrondse parkeergarage, hierdoor is Kloosterveste compact en dorps te noemen. Want op straat komt u alleen fietsers en wandelaars tegen.

Binnenveste, 26 appartementen
Midden in Kloosterveste, met de entree bij het Vesteplein bevindt zich het complex Binnenveste: 26 appartementen bestemd voor 55-plussers, welke worden verhuurd door Woonzorg Nederland. De appartementen liggen rond een, alleen voor bewoners toegankelijk, binnenterrein op de tweede en derde verdieping. De berging van de woningen bevinden zich op de begane grond, naast de Albert Heijn. In de wijk Kloosterveen vindt u het uitgebreide winkelcentrum Kloosterveste met een totaalwinkeloppervlak van 8.100 m2. In het winkelaanbod is zeer divers door de speciaalzaken en biedt een goede mix van ketenwinkels en zelfstandige winkeliers. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn er twee grote supermarkten, de Supercoop en de Albert Heijn, diverse food en non-food winkels van een bakker tot persoonlijke verzorging evenals een apotheek voor uw medicijnen. De winkels bevinden zich in winkelstraten die midden in de vesting hun deuren hebben. De gevarieerde bebouwing en afwisselende gevels hebben een retromoderne en gezellig uitstraling.
 

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.

Feiten op een rij


Interesse?
U kunt voor meer informatie over wooncomplex Binnenveste contact opnemen met de bewonersconsulent tussen 08.30 en 13.00 uur. Hij of zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 921 02 46 of email binnenveste@woonzorg.nl. De bewonersconsulent vertelt u graag hoe het is om te wonen in een woning van de Binnenveste. Ook kan hij of zij u vertellen of er woningen beschikbaar zijn en of u in aanmerking komt.

Inschrijven
De woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. De toewijzing is op basis van een wachtlijst. Belangstellenden kunnen zich via de website inschrijven bij Woonzorg Nederland of een inschrijfformulier downloaden of opvragen bij de bewonersconsulent.

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl


 

Binnenveste Assen Binnenveste Assen Binnenveste Assen Binnenveste Assen Binnenveste Assen Binnenveste Assen Binnenveste Assen Binnenveste Assen Binnenveste Assen Binnenveste Assen Binnenveste Assen

Direct beschikbare woningen

Geen woningen direct beschikbaar

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 02 46, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres binnenveste@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftKone  0900 - 225 55 66
Centrale verwarming  Energiewacht  088 - 555 3000
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingVan der Velden  050 - 317 11 00
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2019 Woonzorg Nederland