Borgheere, Borger

Oosteresstraat 10-64, 9531 CD Borger

Borger ligt in de Gemeente Borger- Odoorn en bevindt zich in het hartje van Drenthe. In de uitgestrekte natuurgebieden zijn fiets- en wandelroutes uitgezet. Borger is een echte vakantieplaats. Om die reden heeft het centrum aantrekkelijke winkels. Assen en Emmen zijn met het openbaar vervoer goed bereikbaar. In het dorp bevinden zich diverse winkels en horeca gelegenheden. Het hunebedcentrum van Drenthe bevindt zich in Borger.

Borgheere
Wooncomplex Borgheere ligt in het centrum van Borger. Het bestaat uit 23 drie-  en 5 vierkamerwoningen. De supermarkt bevindt zich naast de deur, evenals diverse andere winkels. Ook de huisarts en fysiotherapeut bevinden zich op loopafstand. Naast Borgheere heeft Icare een wijksteunpunt.

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.

Feiten op een rij

Interesse?
U kunt voor meer informatie over wooncomplex Borgheere contact opnemen met de bewonersconsulent tussen 08.30 en 13.00 uur. Hij of zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 921 02 47 of email borgheere@woonzorg.nl. De bewonersconsulent vertelt u graag hoe het is om te wonen in een woning van Borgheere. Ook kan hij of zij u vertellen of er woningen beschikbaar zijn en of u in aanmerking komt.

Inschrijven
De woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. De toewijzing is op basis van een wachtlijst. Belangstellenden kunnen zich via de website inschrijven bij Woonzorg Nederland of een inschrijfformulier downloaden of opvragen bij de bewonersconsulent.

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl

Borgheere Borger Borgheere Borger Borgheere Borger Borgheere Borger Borgheere Borger Borgheere Borger Borgheere Borger Borgheere Borger Borgheere Borger Borgheere Borger Borgheere Borger Borgheere Borger

Direct beschikbare woningen

Geen woningen direct beschikbaar

Woningtypen

Borgheere - Type D

Oppervlakte81 m²

Woningplattegronden Borgheere

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 02 47, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres borgheere@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftKone  0900 - 225 55 66
Centrale verwarming  Energiewacht  088 - 555 3000
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingVan der Velden  050 - 317 11 00
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2020 Woonzorg Nederland