Brugchelencamp-Fink & Miesstrjitte, De Westereen

Open dag

Woonzorgcentrum Brugchelencamp, Elkander

088 - 51 28 100
 

Finkstrjitte 1 t/m 39, Miesstrjitte 7 t/m 35, 9271 ES De Westereen

Gezellig wonen in een leuke buurt

Fijne woonomgeving
Het is fijn wonen in De Westereen. Een gezellig dorp met een winkelcentrum voor al uw dagelijkse boodschappen. In het dorp staat het zorgcentrum Brugchelencamp. Nabij dit zorgcentrum heeft Woonzorg Nederland een aantal gebouwen met zelfstandige woningen. Binnen 600 meter afstand ligt het winkelcentrum met diverse winkels, restaurants, postkantoor en gezondheidsvoorzieningen. Wilt u verder weg? Geen probleem, er is een treinstation en er zijn diverse bushaltes in het dorp.

Zorgcentrum Brugchelencamp
Zorgcentrum Brugchelencamp beschikt ook over veel faciliteiten. Bijvoorbeeld een winkel, restaurant, pedicure, kapsalon, schoonheidsspecialiste en personenalarmering. In het internetcafé kan een computercursus worden gevolgd. Er zijn ook diverse activiteiten, zoals een zangkoor en een soos. De meesten vinden plaats in de recreatiezaal Fiversicht.

Woningen
Het complex Fink- en Miesstrjitte in De Westereen bestaat uit 30 geschakelde woningen. Alle woningen bevinden zich op de begane grond. Elke woning aan de Fink- en Miesstrjitte heeft twee verdiepingen. Op de begane grond is de hal, een woonkamer met halfopen keuken, slaapkamer, badkamer met toilet en berging. De slaapkamer grenst aan de woonkamer en badkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras. De berging is ook vanaf de buitenkant bereikbaar en hier kan ook de fiets gestald worden. Een vaste trap leidt naar een slaap- of hobbykamer op de eerste verdieping.

Altijd iemand bereikbaar
In dit wooncomplex is een bewonersconsulent werkzaam. De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij/zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u prettig en rustig kunt wonen. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 13.00 uur telefonisch terecht bij uw bewonersconsulent. Na deze tijden wordt u doorgeschakeld naar de meldkamer. Daarnaast is de bewonersconsulent regelmatig in het wooncomplex aanwezig. Er is dus altijd iemand bereikbaar.

Feiten op een rij:

Interesse
De woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. De toewijzing is op basis van een wachtlijst. Belangstellenden dienen geregistreerd te zijn als woningzoekende bij Woonzorg Nederland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bewonersconsulent, bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 13.00 uur via telefoonnummer 088 - 921 01 91, of stuur een e-mail naar Brugchelencamp@woonzorg.nl

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl

Brugchelencamp-Fink & Miesstrjitte Brugchelencamp-Fink & Miesstrjitte Brugchelencamp-Fink & Miesstrjitte

Direct beschikbare woningen

Geen woningen direct beschikbaar

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 01 91, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres brugchelencamp@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftOtis  0800 - 022 47 52
Centrale verwarming  Pranger-Rosier  0519 - 22 85 00
RioolontstoppingVan der Velden  050 - 317 11 00
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2020 Woonzorg Nederland