Burgemeester Assieshof, Loppersum

Tuinbouwstraat 5 - 67, 9919 HH Loppersum

Wonen in Loppersum
Het wooncomplex Burgemeester Assieshof ligt vlakbij het levendige centrum van Loppersum. Op loopafstand van het knusse winkelcentrum en de prachtige kerk. Loppersum beschikt over een station en vele sociale voorzieningen. Het complex ligt op 350 meter van het woonzorgcentrum Wiemesheerd, waar dagelijks activiteiten zijn en ook de mogelijkheid is om koffie te drinken of een maaltijd te nuttigen.

Ruime gelijkvloerse appartementen
Burgemeester Assieshof bestaat uit 32 gelijkvloerse appartementen verdeeld over 2 verdiepingen. Alle appartementen hebben een hal, ruime woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, badkamer, berging en een terras of balkon.
De appartementen en woningen zijn levensloopbestendig en rolstoeltoegankelijk. In het complex is ook een recreatiezaal, algemene fietsenberging en logeerkamer aanwezig.

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.

Feiten op een rij:

Interesse
De woningen zijn speciaal voor senioren. U kunt voor meer informatie over het Burgemeester Assieshof contact opnemen met de bewonersconsulent tussen 08.30 en 13.00 uur. Hij of zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 921 02  77 of burgemeester.assieshof@woonzorg.nl. De bewonersconsulent vertelt u graag hoe het is om te wonen in een appartement van het Burgemeester Assieshof. 

Aardbevingen
In Noord-Nederland komen aardbevingen voor, veroorzaakt door de gaswinning. Alle informatie met betrekking tot aardbevingen, schade melden, en de samenwerkende organisaties vind u hier: www.woonzorg.nl/aardbevingen

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl

Burgemeester Assieshof Loppersum Burgemeester Assieshof Loppersum Burgemeester Assieshof Loppersum Burgemeester Assieshof Loppersum Burgemeester Assieshof Loppersum Burgemeester Assieshof Loppersum Burgemeester Assieshof Loppersum Burgemeester Assieshof Loppersum Burgemeester Assieshof Loppersum Burgemeester Assieshof Loppersum Burgemeester Assieshof Loppersum

Direct beschikbare woningen

Geen woningen direct beschikbaar

Woningtypen

Plattegronden Burgemeester Assieshof type A

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 02 77, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres burgemeester.assieshof@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftOtis  0800 - 022 47 52
Centrale verwarming  Feenstra  088 - 845 50 00
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 024 73 65
RioolontstoppingVan der Velden  050 - 317 11 00
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2021 Woonzorg Nederland