Compagnonshaven De Vaart, Appelscha

Compagnonshaven 1, 8426 AK Appelscha

Landelijk wonen in Appelscha
Appelscha maakt deel uit van de gemeente Ooststellingwerf. Deze gemeente ligt in Friesland aan de grens met Drenthe. De uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en veengebieden trekken in de zomermaanden talloze bezoekers. Appelscha ligt op ongeveer vijf kilometer van Oosterwolde en achttien kilometer van Assen.

Wooncomplex Compagnonshaven
De Compagnonshaven bevindt zich op loopafstand van winkels. Het complex bestaat uit 25 tweekamerwoningen. In de Compagnonshaven is een conversatiezaal met biljart aanwezig waar bewoners diverse activiteiten kunnen organiseren.Tevens is er een tweepersoons logeerkamer voor gasten ter beschikking. Het is rustig wonen in de Compagnonshaven. Het centrum van Appelscha biedt diverse voorzieningen.

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent, en anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.

Feiten op een rij

Interesse?
U kunt voor meer informatie over wooncomplex de Compagnonshaven contact opnemen met de bewonersconsulent tussen 08.30 en 13.00 uur. Hij of zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 921 02 49 of email compagnonshaven.de.vaart@woonzorg.nl. De bewonersconsulent vertelt u graag hoe het is om te wonen in een woning van de Compagnonshaven. Ook kan hij of zij u vertellen of er woningen beschikbaar zijn en of u in aanmerking komt.

Inschrijven
De woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder.

Om te kunnen reageren op een huurwoning dient u ingeschreven te staan als woningzoekende bij de website http://www.frieslandhuurt.nl. Alle beschikbare huurwoningen worden aangeboden op deze website.

Voor meer informatie omtrent de woningen kunt u contact opnemen met de bewonersconsulent 

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl

Compagnonshaven Appelscha Compagnonshaven Appelscha Compagnonshaven Appelscha

Direct beschikbare woningen

1 woning beschikbaar

Woningtypen

Plattegrond Compagnonshaven De Vaart Type A en ASP

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 02 49, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres compagnonshaven.de.vaart@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

Centrale verwarming  Energiewacht  088 - 555 3000
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingVan der Velden  050 - 317 11 00
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2022 Woonzorg Nederland