Lees voor

Anopolis

W.G. Witteveenplein 3 , 3071 MA ROTTERDAM

Anopolis

W.G. Witteveenplein 3 , 3071 MA ROTTERDAM

Voorzieningen binnen 500 meter
  • Huisarts/Gezondheidscentrum
  • Supermarkt
  • OV-halte

Over het complex

Anopolis

W.G. Witteveenplein 3 , 3071 MA ROTTERDAM

Midden op de Kop van Zuid is het stadsdeel Stadstuinen gereed. In dit stadsdeel heeft Woonzorg Nederland wooncentrum Anopolis gerealiseerd. Het wooncomplex bestaat uit 2 blokken met 66 huurwoningen, 31 koopappartementen en 19 atelierwoningen. De huurwoningen zijn driekamerwoningen en zijn alle gelegen op de tussenlagen. In het wooncentrum is een bewonersconsulent werkzaam.

 

Omgeving van Anopolis
Complex

Omgeving

Vergroot de kaart om te zien waar het complex ligt en welke voorzieningen in de omgeving aanwezig zijn.

Vergroot kaart
Type woning
  • Sociale huurwoning
  • Vrije sector huurwoning
Aantal kamers
  • 3 kamers
Huurprijs
  • € 720,42 - € 1.000,00
Servicekosten
  • Vanaf € 54,09

Over de woningen

De woningen

Er zijn twee basistypen woningen. Per type is afwisselend aan de woon- of slaapkamer een open of gesloten balkon toegepast. De oppervlakte van de woningen is gemiddeld 72m². De galerij is vrij gelegen van de gevel en biedt de mogelijkheid van een stukje privé buitenruimte.   Voor de huurwoningen zijn een aantal parkeerplaatsen separaat te huur.

Huurprijzen & servicekosten

De kale huurprijs van de sociale sector woningen is vanaf € 720,42 per maand. Voorschot servicekosten  vanaf € 54,09 per maand (prijspeil juli 2019)

Er zijn ook vrije sector woningen in Anopolis, kale huurprijs vanaf  € 899,- euro tot € 1100,- . Voorschot servicekosten vanaf 49,43 euro per maand. 

Toewijzing

Het complex is voor de verhuur verdeeld in een aantal sociale huursector woningen en een aantal vrije huursector woningen. Voor de sociale huursector komt u in aanmerking indien u op jaar basis een gezamenlijk inkomen heeft van maximaal 36165,- euro. Voor de vrije huursector komt u in aanmerking indien u op jaarbasis een gezamenlijk inkomen heeft van minimaal 36165,- euro.

Alle woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. De toewijzing vindt plaats conform afspraken met de gemeente Rotterdam. De woningen worden aangeboden bij Woonnet Rijnmond. http://www.woonnet-rijnmond.nl/

Interesse?

U kunt voor meer informatie contact opnemen met de bewonersconsulent, bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 13.00 uur op telefoonnummer: 088 - 921 01 21, of stuur een e-mail naar anopolis@woonzorg.nl.

Midden op de Kop van Zuid is het stadsdeel Stadstuinen vrijwel gereed. In dit stadsdeel heeft Woonzorg Nederland wooncentrum Anopolis gerealiseerd. Het wooncomplex bestaat uit 2 blokken met 62 huurwoningen, 31 koopappartementen en 19 atelierwoningen. De huurwoningen zijn driekamerwoningen en zijn alle gelegen op de tussenlagen. In het wooncentrum is een bewonersconsulent werkzaam.