Lees voor
complex

Bodaan

Bramenlaan 102-204 , 2116 TR BENTVELD

Bodaan

Bramenlaan 102-204 , 2116 TR BENTVELD

Voorzieningen binnen 500 meter
 • Huisarts/Gezondheidscentrum
 • Supermarkt
 • OV-halte

Over het complex

Bodaan

Bramenlaan 102-204 , 2116 TR BENTVELD

Alles onder 1 dak

In Bentveld, aan de rand van de schitterende Amsterdamse waterleidingduinen, vindt u het wooncentrum Bodaan. Het wooncentrum ligt aan de Bramenlaan in een mooie rustige omgeving en grenst aan de duinen. Op loopafstand is een bushalte.

Het wooncentrum bestaat uit 52 tweekamerappartementen die van alle gemakken voorzien zijn. Het gebouw heeft een etage, die met lift en trap bereikbaar is.
In het naastgelegen woonzorgcentrum A.G. Bodaan, onderdeel van Kennemerhart, kunt u gebruik maken van het restaurant. Ook kunt u deelnemen aan de activiteiten die vanuit het woonzorgcentrum worden georganiseerd. Kennemerhart biedt verschillende zorg- en welzijnsdiensten waaronder thuiszorg en alarmering. Ook kunt u deelnemen aan de activiteiten die vanuit het woonzorgcentrum worden georganiseerd. 

Omdat u zelfstandig wilt wonen

Een woning in de Bodaan biedt u volop wooncomfort en is er voor iedereen die zelfstandig wil wonen. En mócht u ooit een vorm van (thuis)zorg nodig hebben, dan is die vlakbij. Dat is toch een prettig idee. Het is maar net wat u wilt.

Altijd iemand bereikbaar

De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want de bewonersconsulent denkt graag met u mee.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar. 

Omgeving van Bodaan
Complex

Omgeving

Vergroot de kaart om te zien waar het complex ligt en welke voorzieningen in de omgeving aanwezig zijn.

Vergroot kaart
Type woning
 • Sociale huurwoning
Aantal kamers
 • 2 kamers
 • 3 kamers

Over de woningen

Feiten op een rij

 • Wooncomplex Bodaan, Bramenlaan 102 – 204, 2116 TR Bentveld
 • 52 sociale huurwoningen, tweekamerappartementen
 • Kale huur: € 575,00 (15 woningen) en €  642,00 (36 woningen) per maand. Voorschot servicekosten: vanaf € 75,= per maand (prijspeil juli 2021).
 • Voorschot servicekosten is inclusief individueel waterverbruik en signaallevering
 • Huurtoeslag is afhankelijk van leeftijd inkomen. Informeer hiernaar bij de belastingdienst
 • Alle woningen beschikken over een balkon, een terras of een tuin
 • Oppervlakte woningen van 42 m2 tot 56 m2
 • Busverbinding binnen 200 meter vanaf het wooncentrum

Interesse?

De woningen worden toegewezen op basis van wachttijd en zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. Een indicatie voor zorg geeft voorrang.
Vrijgekomen woningen worden aangeboden via Woonservice Kennemerland.
U kunt zich laten inschrijven bij Woonservice op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur via 0900-040 08 00. Meer informatie vindt u op Woonservice.

Wilt u meer informatie over zorg- en welzijnsdiensten, neemt u dan contact op met de afdeling cliëntservice van Kennemerhart, bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 023 - 52 142 14 of stuur een e-mail naar clientservice@kennemerhart.nl Voor meer informatie over de activiteiten kunt u contact opnemen met de receptie van het woonzorgcentrum, bereikbaar via telefoonnummer: 023 - 510 30 00.

Meer informatie

U kunt voor meer informatie over de Bodaan contact opnemen met de bewonersconsulent tussen 08.30 en 13.00 uur. Hij of zij is bereikbaar via telefoonnummer 088-921 01 52 of e-mail bodaan@woonzorg.nl. De bewonersconsulent vertelt u graag hoe het is om te wonen in de Bodaan. Ook kan hij of zij u vertellen of er woningen beschikbaar zijn en hoe u in aanmerking komt.