Lees voor

Duurzaam Wonen De Bremhorst

Fijner en zuiniger wonen. Dat is waar ‘Duurzaam Wonen’ om draait. Woonzorg Nederland wil milieubewust en duurzaam zijn. We streven ernaar dat onze woningen in 2023 gemiddeld energielabel B hebben. En in 2050 energieneutraal zijn.


De werkzaamheden van project Duurzaam Wonen voor het complex De Bremhorst –Hans memlinglaan zijn eind maart 2022 afgerond.

Hoe hebben we de woningen fijner en zuiniger gemaakt?

Dat hebben we gedaan door de isolatie en ventilatie van de woningen te verbeteren. Daarnaast is onderhoud uitgevoerd aan het gebouw.

Oktober 2021 zijn de plannen gepresenteerd aan de bewoners van De Bremhorst-Hans Memlinglaan en in november zijn de werkzaamheden gestart. Wij bedanken de bewoners voor hun geduld en voor de prettige medewerking!

Samen met de bewoners

Dankzij de gastvrijheid en flexibiliteit van de bewoners hebben we dit project kunnen realiseren. Zo hebben we samen met de bewoners de wereld een beetje mooier gemaakt.

Goed voor het milieu

Na de verbeteringen en bij gelijk verbruik daalt het energieverbruik en daarmee de uitstoot van CO2. Goed voor onze woningen en bewoners, en goed voor de volgende generaties.