Lees voor
complex

Humanitas

Balderikstraat 2-68 , 7415 VL DEVENTER

Humanitas

Balderikstraat 2-68 , 7415 VL DEVENTER

Voorzieningen binnen 500 meter
  • Huisarts/Gezondheidscentrum
  • Supermarkt
  • OV-halte

Over het complex

Humanitas

Balderikstraat 2-68 , 7415 VL DEVENTER

In de wijk Keizerslanden ligt Humanitas. De woningen aan de Balderikstraat zijn aanleunwoningen met 34 driekamerwoningen verdeeld over drie woonlagen. De verdiepingen zijn te bereiken met een lift. In de buurt van het wooncentrum is een park, een winkelcentrum, openbaar vervoer en een fysiotherapeut te vinden.
Het ligt naast een zorgcentrum waar men zich kan aanmelden voor maaltijdvoorzieningen van De Open Tafel. Het is ook mogelijk om mee te doen aan de activiteiten aldaar. Er is ook een oproepsysteem zorgverlening. Het wooncentrum beschikt over een gemeenschappelijke berging. In Humanitas is een bewonersconsulent werkzaam.


 

Omgeving van Humanitas
Complex

Omgeving

Vergroot de kaart om te zien waar het complex ligt en welke voorzieningen in de omgeving aanwezig zijn.

Vergroot kaart
Type woning
  • Sociale huurwoning
Aantal kamers
  • 3 kamers
Huurprijs
  • € 651,00 - € 678,00
Servicekosten
  • Vanaf € 114,00

Over de woningen

De appartementen

De oppervlakte van de woningen is ongeveer 61m² tot 65m². De appartementen op de begane grond hebben een tuin. Alle appartementen hebben een individuele berging en kunnen aangesloten worden op een 24-uurs alarmeringssysteem.

Huurprijzen en servicekosten

De netto huurprijs van de woningen is vanaf € 651,- per maand. De servicekosten zijn vanaf 113,96 euro per maand. Afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen is huurtoeslag mogelijk. Nadere informatie over huurtoeslag kunt u bij de belastingdienst verkrijgen. Prijzen per 1 juli 2021.

Toewijzing

De woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. Om in aanmerking te komen voor vrijgekomen woningen kunt u zich inschrijven bij de bewonersconsulent.

Interesse?

U kunt voor meer informatie contact opnemen met de bewonersconsulent, bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 13.00 uur op telefoonnummer: 088 - 921 03 21, of stuur een e-mail naar humanitas@woonzorg.nl