De Boshoeve, Almelo

Open dag

OPEN HUIS 

zaterdag 1 en 15 november
van 13.00 – 15.00 uur

Beethovenlaan 11-143, 7604 GC Almelo

Bent u opzoek naar een appartement waar u zelfstandig, veilig en prettig woont en alle voorzieningen, zorg en gemakken binnen loopafstand zijn? Dan woont u in De Boshoeve op uw plek! De Boshoeve ligt in de groene parkachtige wijk Aalderinkshoek, direct naast verzorgings- en verpleeghuis Hoog Schuilenburg. U vindt hier 67 ruime en lichte appartementen met twee kamers en een ruime berging die ook als logeerkamer en/of hobbykamer gebruikt kan worden. Vanuit uw woning heeft u een vrij uitzicht over het groen.

In De Boshoeve heeft u de geborgenheid en de privacy van uw eigen woning. Maar kiest u voor meer levendigheid en reuring dan kunt u via de overdekte gang naar het naastgelegen verzorgings- en verpleeghuis Hoog Schuilenburg. Hier kunt u gebruik maken van het restaurant voor een kopje koffie, maaltijd of medebewoners ontmoeten. Ook kunt u gebruik maken van voorzieningen, zoals ontmoetingsruimten, huisartsen, prikpost, vele activiteiten, bibliotheek, fysiotherapie, kapper, was- en strijkservice en een winkel. Uiteraard kunt u zelf lekker koken in uw appartement. Heeft u geen zin om te koken? Dan is het goed om te weten dat Hoog Schuilenburg uw warme maaltijd ook gewoon bij u thuis bezorgt. Niks hoeft en (bijna) alles kan in en om De Boshoeve!

Alle vormen van zorg
Een van de grootste voordelen van wonen in De Boshoeve is wellicht dat alle vormen van zorg dichtbij zijn. Misschien heeft u op dit ogenblik geen thuiszorg, arts, fysiotherapeut of andere zorgverlener nodig. Maar ze zijn in de buurt op het moment dat u hier wel behoeft aan heeft. Dat is wel zo’n prettig gevoel.

Directe omgeving
Het is aangenaam en rustig wonen in wooncomplex De Boshoeve. Tegelijkertijd is het een prima uitvalsbasis voor activiteiten buitenshuis. Het winkelcentrum met o.a. twee supermarkten, een bank, een apotheek, een drogist en een bloemwinkel ligt schuin tegenover De Boshoeve. Maar ook het Verdipark (waar u heerlijk kunt wandelen) en de bushalte zijn op loopafstand. Het centrum is op 5 minuten fietsafstand. Vanuit de wijk Aalderinkshoek is er een snelle aansluiting met de wegen naar Wierden en Zwolle en de snelwegen A35 en A1.

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar. 

Feiten op een rijtje:

Meer informatie
U kunt een kennismakingsgesprek of meer informatie aanvragen bij de bewonersconsulent. Hij laat u graag het wooncentrum zien. De bewonersconsulent is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 13.00 uur via telefoonnummer: 088 - 921 03 31, of per e-mail boshoeve@woonzorg.nl. Belangstellenden kunnen zich via de website inschrijven bij Woonzorg Nederland of een inschrijfformulier downloaden of opvragen bij de bewonersconsulent.

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl

De Boshoeve, Almelo De Boshoeve, Almelo De Boshoeve, Almelo De Boshoeve, Almelo De Boshoeve, Almelo De Boshoeve, Almelo

Direct beschikbare woningen

Beethovenlaan

Huurprijs: € 641,08 per maand
Servicekosten: € 60,05 per maand

Indeling

Entree, hal, meterkast, logeerslaapkamer/berging, badkamer met douche, toilet en wastafel, ruime slaapkamer met toegang naar inpandig balkon, ruime woonkamer met open keuken, bijkeuken met wasmachine aansluiting.
 

Bijzonderheden

- inpandige berging in het appartement.

- eigen CV-ketel

- twee grote gezamenlijke fietsenbergingen. Ook oplaadpunten aanwezig voor scootmobiel of elektrische fietsen.

- parkeergelegenheid op eigen terrein.
 


Beethovenlaan

Huurprijs: € 641,08 per maand
Servicekosten: € 60,05 per maand

Indeling

Entree, hal, meterkast, logeerslaapkamer/berging, badkamer met douche, toilet en wastafel, ruime slaapkamer met toegang naar inpandig balkon, ruime woonkamer met open keuken, bijkeuken met wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden

- inpandige berging in het appartement.

- eigen CV-ketel

- twee grote gezamenlijke fietsenbergingen. Ook oplaadpunten aanwezig voor scootmobiel of elektrische fietsen.

- parkeergelegenheid op eigen terrein.


Woningtypen

Plattegrond De Boshoeve Type A

Kamers3
Oppervlakte67 m2 m²

Plattegrond De Boshoeve Type B

Kamers3
Oppervlakte67 m2 m²
WoningtypeSeniorencomplex
Huur per maand€ 602,36
Servicekosten€ 53,83

Plattegrond De Boshoeve Type C

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 03 31, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres boshoeve@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftOtis  0800 - 022 47 52
Centrale verwarming  Feenstra  088 - 845 50 00
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingVan der Velden  0546 - 827 077
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2021 Woonzorg Nederland