De Koppeling, Zeist

De Clomp 1920 - 1970, 3704 Zeist

Comfortabel wonen in een groene omgeving. Deze 22 woningen zijn in 2012 gebouwd en bevinden zich boven een wijkcentrum waarin onder andere een fysiotherapeut en een apotheek zijn gevestigd. In dit wijkcentrum worden diverse activiteiten georganiseerd. Binnen 100 meter van de woningen bevindt zich het winkelcentrum "De Clomp". De Bushalte bevindt zich vlak naast het complex

Zeist
In het midden van het land, het bosrijke gebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, ligt Zeist. Door de vestiging van het Slot Zeist, wordt Zeist ook wel Slotstad genoemd. Een stad met een weelderige natuur en rijke cultuurhistorie. Een mooie gelegenheid voor u om uw wandelschoenen aan te trekken, de fiets te pakken en op ontdekkingstocht te gaan. Het nieuwe wooncomplex De Koppeling ligt ten westen van Zeist.

De omgeving
Het nieuwe wooncomplex De Koppeling maakt onderdeel uit van de eerste fase van de herontwikkeling van het bestaande winkelcentrum De Clomp. Het winkelcentrum is binnen handbereik en biedt een compleet aanbod van allerlei bekende supermarkten en andere winkels. Het openbaarvervoer (bus) is op loopafstand en brengt u in korte tijd naar het centrum van Zeist. In het naastgelegen complex "De Grote Koppel" worden diverse activiteiten georganiseerd. U kan hier ook aan deelnemen.

Het wooncomplex
De Koppeling is een modern gebouw dat van alle gemakken is voorzien. Op de begane grond is de entreehal, toegang tot de parkeergarage en de algemene fietsenberging. In de fietsenberging bevinden zich ook de oplaadpunten voor de scootmobielen. Eveneens is hier een deel van het gezondheidscentrum, namelijk de apotheek. Op de eerste verdieping is het gezondheidscentrum, met daarin huisartsen, tandarts, fysiotherapeuten, verloskundigen en het consultatiebureau. Op de tweede en derde verdieping bevinden zich de 22 appartementen.

De appartementen
De appartementen zijn speciaal geschikt voor personen van 55 jaar en ouder. De drie kamerappartementen variëren in oppervlakte van 75m² tot 85m², hebben een woonkamer met open keuken, vloerverwarming, apart toilet, twee slaapkamers en een badkamer met toilet. Het ruime balkon is via een schuifdeur vanuit de woonkamer bereikbaar. U heeft uw eigen videofoon. Hiermee kun u vanuit uw woning direct zien wie er voor de deur staat.

Er zijn vier verschillende indelingen van de appartementen. Deze zijn te onderscheiden in
twee typen, de zogenaamde doorzonwoningen en de woningen waarbij zowel de slaapkamers als de woonkamer aan dezelfde zijde van het gebouw gelegen zijn. Voor een globale indruk van de grootte en indeling per appartement kunt u de plattegronden bekijken.
Uw woning is bereikbaar via het centrale portiek met lift. Alle woningen zijn levensloopbestendig. Dat betekent dat ze gelijkvloers zijn, zonder drempels. Hierdoor kunt u comfortabel en zorgeloos blijven wonen.

De huurprijzen voor de appartementen zijn vanaf € 720,42  per maand. Daarbij komen de servicekosten vanaf € 49,70  per maand.

Parkeren
U kunt als toekomstige bewoner één van de 22 parkeerplaatsen (indien beschikbaar) huren in de parkeergarage. De huur van een parkeerplaats is ongeveer € 37,00 per maand  Uw visite kan op de openbare parkeerplaatsen rondom het wooncomplex een parkeerplaats vinden.

Interesse?
Om in aanmerking te komen voor een woning in "De Koppeling" moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Woningnet. U kunt dit regelen via www.woningnet.nl . Als er een woning vrijkomt dan wordt deze geadverteerd via woningnet. U kunt op een vrijgekomen woning reageren met uw inschrijfnummer en wachtwoord die u van woningnet ontvangt als uw inschrijving is geregeld.

Voor meer informatie over "de Koppeling" kunt u contact opnemen met de bewonersconsulent op telefoonnummer 088 - 921 01 48, bereikbaar van 08.30 uur tot 13.00 uur. Of mailt u naar wzncluster26@woonzorg.nl

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in huurwoningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl

De Koppeling, Zeist De Koppeling, Zeist De Koppeling, Zeist

Direct beschikbare woningen

Geen woningen direct beschikbaar

Woningtypen

De Koppeling - Appartementen

Kamers3
Oppervlakte75 - 85 m²
WoningtypeSeniorencomplex
Huur per maand€ 550,00
Servicekosten€ 52,89

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 01 48, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres koppeling@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftOtis  0800 - 022 47 52
Centrale verwarming  Feenstra  088 - 845 50 00
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingVan der Velden  030 - 261 03 14
GlasherstelService Glasherstel  0800 - 329 34 27

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2020 Woonzorg Nederland