De Peperhof, Arkel

Dokter H. de Vriesplein 8-62, 4241 BW Arkel

Prachtig wonen aan een mooi plein in Arkel 
Aan de rand van de oude kern van Arkel, ligt het woon- winkelcentrum De Peperhof. Het landschap is schilderachtig met kronkelende riviertjes en weidse vergezichten. Ingeklemd tussen Linge en Merwedekanaal en met vestingstad Gorinchem in de directe omgeving, is De Peperhof een plaats waar u heerlijk kunt wonen.

Alles binnen handbereik
Op het plein voor  het complex zijn meerdere winkels waaronder een supermarkt, een bakker, en slagerij en een bloemist. Er is voldoende parkeerruimte voor bewoners en bezoekers.Wekelijks is er tegenover het plein een markt.

Zorg naar eigen keuze
De appartementen zijn zelfstandige seniorenwoningen  Eventueel benodigde zorg spreekt u zelf af met een zorginstantie naar eigen keuze. Zorginstantie Rivas heeft een gedeelte van het complex voor de verzorging van ouderen. Zij verlenen ook thuiszorg voor de zelfstandige huurders in het complex. Aansluiting op 24-uurs alarmsysteem met eventuele opvolging door zorginstelling Rivas is mogelijk.

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee. De bewonersconsulent is wekelijks op het complex aanwezig.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.

Feiten op een rij

Interesse?
U kunt voor meer informatie over De Peperhof contact opnemen met de bewonersconsulent tussen 08.30 en 13.00 uur. Hij of zij is bereikbaar via telefoonnummer 088-921 00 84 of email de.peperhof@woonzorg.nl . De bewonersconsulent vertelt u graag hoe het is om te wonen in een woning van ons complex De Peperhof. Ook kan hij of zij u vertellen of er woningen beschikbaar zijn en of u in aanmerking komt.
U kunt een afspraak met de bewonersconsulent maken.

Inschrijving                                                                                                                                 De woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. De woningen worden toegewezen via het regionale woonruimteverdeelsysteem Woongaard. Belangstellenden kunnen zich via de website www.woongaard.com inschrijven en reageren op het woningaanbod.

De woningen zijn bestemd voor 55 jaar en ouder. Voor meer informatie over de inschrijving en toewijzingsprocedure, kunt u contact opnemen met de bewonersconsulent. Bereikbaar via telefoonnummer 088 - 921 00 84 of e-mail de.peperhof@woonzorg.nl. De bewonersconsulent is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 13.00 uur.

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl 

De Peperhof Arkel De Peperhof Arkel De Peperhof Arkel De Peperhof Arkel De Peperhof Arkel De Peperhof Arkel De Peperhof Arkel De Peperhof Arkel De Peperhof Arkel De Peperhof Arkel De Peperhof Arkel De Peperhof Arkel

Direct beschikbare woningen

dr. H. de Vriesplein

Met enige regelmaat zijn er sociale huurwoningen beschikbaar vanaf € 619,75

Inschrijving is mogelijk via www.woonzorg.nl of via de bewonersconsulent op 088 -921 0084 (op werkdagen tussen8.30 en 13.00 uur)


Woningtypen

Plattegronden De Peperhof-Arkel-Type 2.A-2B-2C-2E-2G-2H-2Hs

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 00 84, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres de.peperhof@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftOrona  0172 - 446 111
Centrale verwarming  Van Dorp  079 - 368 76 00
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingVan der Velden  073 - 622 04 00
GlasherstelGlasherstel  0800 - 329 34 27

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2019 Woonzorg Nederland