De Stadhouder, Roermond

Kazerneplein 6-164, 6041 TH Roermond

U staat volop in het leven en u wilt mooi wonen op een unieke locatie op vijf minuten van het historische en gezellige stadscentrum van Roermond? Lees dan verder.

Wijk in ontwikkeling
Het Kazernevoorterrein is een moderne wijk volop in ontwikkeling. In het hart van de wijk staat het appartementencomplex met 177 woningen. Om de hoek vindt u de levendigheid en internationale sfeer van het Designer Outlet Centre. Het Kazernevoorterrein ligt op loopafstand van het historische centrum van de stad. De meer dan honderd winkeltjes, cafés en restaurantjes zorgen voor een bruisende dynamiek. Maar u loopt ook zo naar de Maas en de jachthaven. Buiten de stad liggen de Maasplassen en verschillende natuurparken.

Uitstekend bereikbaar
Het appartementencomplex is zowel met openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk te bereiken.Via de rondweg bent u in korte tijd op de snelwegen zoals de N280 en de A73, die vanaf 2008 directe verbinding heeft met Venlo en de A2. De bushalte en het treinstation liggen dichtbij de appartementen.

Huurprijzen
De huurprijzen zijn van € 605,- tot € 976,- per maand. Voorschot servicekosten is  € 60,40 per maand. Voor ongeveer € 60, per maand hebt u een eigen parkeerplaats.

360 graden foto's:

U kunt een kennismakingsgesprek aanvragen bij de bewonersconsulent Paul Kessels. Hij laat u graag het wooncentrum zien.

U kunt voor meer informatie contact opnemen met de bewonersconsulent, bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 13.00 uur op telefoonnummer 088 - 921 00 51, of stuur een e-mail naar stadhouder@woonzorg.nl

De Stadhouder, Roermond De Stadhouder, Roermond De Stadhouder, Roermond De Stadhouder, Roermond De Stadhouder, Roermond De Stadhouder, Roermond

Direct beschikbare woningen

Kazerneplein

Huurprijs vanaf € 617,-


Makelaar(s)

Damen

Plaats Roermond
Telefoon    0475 - 577 111
Website www.damen-og.nl
Email info@damen-og.nl

© 2021 Woonzorg Nederland