Goede Ree II, Den Helder

Bernhardplein 37 t/m 73, 1781 HJ Den Helder

Gezelligheid op een perfecte locatie
In het gezellige centrum van Den Helder vindt u De Goede Ree ll. Een wooncomplex met 37 appartementen, verdeeld over 5 verdiepingen. Allemaal per lift bereikbaar. Naast de tweekamerappartementen zijn er enkele driekamerappartementen. De appartementen hebben een gezellige woonkamer met veel ramen, een knusse keuken, één of twee slaapkamers, een badkamer, een aparte ruimte voor de wasmachine en een balkon. Bij elk appartement hoort een aparte berging, voorzien van stroom. Deze bevindt zich in de kelder van het complex.

Vanuit uw woning wandelt u zo naar de winkelstraat. Ook de schouwburg, het bus- en treinstation en de markt zijn op loopafstand. Er is in de buurt dus altijd wat te beleven!

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving, ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen en denkt graag met u mee als u een wens heeft.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.

Feiten op een rij

Interesse? 
U kunt voor meer informatie over De Goede Ree II contact opnemen met de bewonersconsulent. Dat kan op werkdagen telefonisch tussen 08.30 - 13.00 uur via 
088 – 921 05 37 of mail naar goede.ree@woonzorg.nl. De bewonersconsulent vertelt u graag hoe het is om te wonen in De Goede Ree lI. Ook kan hij of zij u vertellen of er woningen beschikbaar zijn en of u in aanmerking komt.

Inschrijven
De woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. De toewijzing is op basis van een wachtlijst. Belangstellenden kunnen zich via het online inschrijfformulier aanmelden voor de wachtlijst.

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor senioren en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl

Goede Ree II Goede Ree II Ingang Goede Ree II Achterkant Goede Ree II

Direct beschikbare woningen

Bernhardplein

Huurprijs: € 472,64 per maand
Servicekosten: € 138,90 per maand

In de Goede Ree ll hebben wij momenteel één woninge beschikbaar. Wilt u ook in het centrum van Den Helder wonen? Met veel voorzieningen op loopafstand? Dan is De Goede Ree ll misschien wel iets voor u!

Indeling

Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping en biedt hiermee een prachtig uitzicht. Uiteraard is het appartement met de lift bereikbaar. Het appartement heeft één slaapkamer. Er is een half open keuken en badkamer. De woonkamer heeft een groot raampartij waardoor de woningen lekker licht zijn. Het appartement is voorzien van een eigen balkon en in de kelder van het complex bevindt zich de berging.

Huurkosten gespecificeerd

Servicekosten zijn inclusief individuele verwarmings- en waterkosten.


Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088-921 05 37, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres goede.ree@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftKone  0900 - 225 55 66
Centrale verwarming  Energie Service  0223 - 63 55 45
Automatisch deurenAssa Abloy  0800 - 024 73 65
RioolontstoppingR.R.S.  
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2021 Woonzorg Nederland