Het Coornhert, Den Haag

Erasmusplein 87, 2532 RG Den Haag

Gezellig wonen in Moerwijk
Op een fijne plek vlakbij het Zuiderpark, in de wijk Moerwijk, ligt het woonzorgcomplex Het Coornhert. In de buurt is altijd wat te doen. Uw dagelijkse boodschappen doet u in het winkelgebied Betje Wolffstraat of aan het Heeswijkplein. In een straal van 500 meter vindt u diverse winkels zoals supermarkt en bakker maar ook een apotheek, kapper, bank en horeca. En wilt u wat verder weg of naar de binnenstad? Het openbaar vervoer stopt voor de deur.

Zelfstandig en beschermd wonen
In Het Coornhert heeft u uw eigen comfortabele studio. De woningen zijn onlangs vernieuwd en voorzien van nieuwe dubbele beglazing, een vernieuwde badkamer met douche en toilet en een keuken. De woningen zijn comfortabel, energiezuinig en veilig.

De 165 huurwoningen bestaan uit het merendeel uit studio’s. Bent uw samen dan zijn er ook enkele tweepersoons appartementen beschikbaar. Alle woningen zijn exclusief voor 65+ers bestemd. Er is een grote variëteit in appartementen. In uw woning heeft u veel rust en privacy. En wilt u meer gezelschap, dan vindt u dat altijd dichtbij. Om u heen wonen veel andere bewoners met wie u een praatje kunt maken.

Extra voorzieningen
In Het Coornhert kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een kapper, een fysiotherapeut, een wasserette met professionele wasmachines en drogers en komen er verschillende gezondheidsdiensten. Op de begane grond is er een ontmoetingsruimte voor bewoners en mensen uit de wijk, waar u terecht kunt voor een kopje koffie of een goed gesprek. Op de 13e verdieping heeft u prachtig uitzicht over de omgeving en daar vindt u een extra gemeenschappelijke ruimte speciaal voor bewoners en een dakterras. Ook kunt u heerlijk naar buiten in de gemeenschappelijke tuin.

Feiten op een rijtje

Zelfstandige studio’s

Beschikbaarheid van de woningen
Vanaf het 1e kwartaal 2021 zijn er woningen beschikbaar. Let op: de 2-kamer appartementen zijn beschikbaar voor een 2-persoonshuishouden.

Interesse?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland. Deze is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 13.00 uur via telefoonnummer 088 - 921 04 65 of e-mail hetcoornhert@woonzorg.nl

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl
 

Direct beschikbare woningen

Geen woningen direct beschikbaar

Woningtypen

Plattegronden Coornhert Den Haag Type 01/01S

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 04 65, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres hetcoornhert@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftOtis  0800 - 022 47 52
Centrale verwarming  Feenstra  010 - 264 00 00
Automatisch deurenAssa-Abloy (Besam)  0800 - 024 73 65
RioolontstoppingVan der Velden  010 - 411 30 15
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2021 Woonzorg Nederland