Hoog Schuilenburg, Almelo

Beethovenlaan 1a-121 t/m 421, 7604GC Almelo

Alles in de buurt
In de wijk Aalderinkshoek ligt woonservicecentrum Hoog Schuilenburg. Aalderinkshoek is een groene wijk waar het prettig wonen is. Alle voorzieningen vindt u in een straal van 500 meter, zoals het winkelcentrum, buurthuis, huisarts en apotheek. De bus stopt zelfs voor de deur. Parkeren kunt u rondom het complex en op eigen terrein.

Zelfstandig wonen met gezelligheid
Het woonservicecentrum Hoog Schuilenburg bestaat uit 147 appartementen waarvan 35 appartementen bestemd zijn voor mensen met een zorgindicatie. In het naastgelegen wooncomplex De Boshoeve bieden wij ook 2-kamerappartementen aan, ook zij kunnen gebruik maken van de faciliteiten bij Hoog Schuilenburg. De etages zijn met de trap en lift bereikbaar. De woningen zijn drempelvrij.

Een boodschapje vergeten? Hoog Schuilenburg heeft een eigen kleine supermarkt, evenals een kapper en een fysiotherapeut. Om het huis ligt een gemeenschappelijke tuin. En in het restaurant, met buitenterras, bent u altijd welkom voor een warme maaltijd, een kopje koffie of gewoon voor de gezelligheid. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals seizoensmarkten en muziek- en spelletjesavonden. In Hoog Schuilenburg voelt u zich snel thuis!

Zorg en extra service
In woonservicecentrum Hoog Schuilenburg woont u zelfstandig, maar met alle voorzieningen voorhanden. Wellicht heeft u op dit moment geen behoefte aan zorgverleners. Maar het zorgteam van Carint Reggeland is in de buurt op het moment dat u er wel behoefte aan heeft. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Dat is voor veel mensen een prettig idee.

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent van Woonzorg Nederland is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.

Feiten op een rijtje:

Beethovenlaan 1a-121 t/m 421 te Almelo
Type 1 L en 1 R:

Type 2 L en R:

*De servicekosten zijn inclusief elektra € 24,-, verwarming € 75,- en water € 7,-.
**Meer informatie over de huurtoeslag? Neem dan contact op met de belastingdienst:: www.belastingdienst.nl/toeslagen

Interesse?
De woningen worden toegewezen op basis van een wachtlijst en zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. Wilt u meer weten over de appartementen in Hoog Schuilenburg, de zorg of de kosten? U kunt een vrijblijvend gesprek aanvragen met de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland. De bewonersconsulent is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 13.00 uur via telefoonnummer 088-921 04 66 of e-mail: hoog.schuilenburg@woonzorg.nl.

In Hoog Schuilenburg huurt u het appartement van Woonzorg Nederland. De zorg en service ontvangt u van Carint Reggeland.

Woonzorg Nederland 
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl

Hoog Schuilenburg Almelo Hoog Schuilenburg Almelo Hoog Schuilenburg Almelo Hoog Schuilenburg Almelo Hoog Schuilenburg Almelo Hoog Schuilenburg Almelo Hoog Schuilenburg Almelo Hoog Schuilenburg Almelo Hoog Schuilenburg Almelo Hoog Schuilenburg Almelo Hoog Schuilenburg Almelo Hoog Schuilenburg Almelo

Direct beschikbare woningen

Beethovenlaan

Huurprijs: € 506,11 per maand
Servicekosten: € 188,48 per maand

Indeling

Entree, hal, woonkamer met frans balkon, open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, kookplaat met afzuigkap. Ruime slaapkamer met toegang naar badkamer en voorzien van douche, toilet en wastafel met spiegel en planchet.

Faciliteiten

In het complex zijn veel voorzieningen aanwezig o.a. restaurant, kapsalon, fysiotherapeut, hobbyclub. Voor uitgebreide informatie zie complex pagina Hoog Schuilenburg.

Huurkosten gespecificeerd

In de servicekosten zijn inbegrepen de voorschotten voor gas, water en elektra en het CAI signaal.


Beethovenlaan

Huurprijs: € 506,11 per maand
Servicekosten: € 188,48 per maand

Indeling

Entree, hal, woonkamer met frans balkon, open keuken voorzien van koelkast met vriezer, kookplaat en afzuigkap. Ruime slaapkamer met toegang naar badkamer en voorzien van douche, toilet en wastafel met spiegel en planchet.

Faciliteiten

In het complex zijn veel voorzieningen aanwezig o.a. restaurant, kapsalon, fysiotherapeut, hobbyclub. Voor uitgebreide informatie zie complex pagina Hoog Schuilenburg.

Huurkosten gespecificeerd

In de servicekosten zijn voorschotten inbegrepen voor gas, water en elektra.


Beethovenlaan

Huurprijs: € 484,30 per maand
Servicekosten: € 188,48 per maand

Indeling

Entree, hal, woonkamer met frans balkon, open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, kookplaat en afzuigkap. Een ruime slaapkamer met toegang naar badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel met spiegel en planchet.

Faciliteiten

In het complex zijn veel voorzieningen aanwezig zoals restaurant, kapsalon, fysiotherapeut. Voor uitgebreide informatie zie de complex pagina van Hoog Schuilenburg.

Huurkosten gespecificeerd

In de servicekosten zijn voorschotten inbegrepen voor gas, water en elektra en het CAI signaal.
 


Woningtypen

Woningplattegronden typen L en R Hoog Schuilenburg

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 04 66, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres hoogschuilenburg@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftOtis  0800 - 022 47 52
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingVan der Velden  0546 - 827 077
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2020 Woonzorg Nederland