Lees voor

Zo meldt u een reparatie 

Heeft u een storing aan uw cv of radiator? Is de lift stuk of een automatische deur in uw complex? Of wilt u een ander reparatieverzoek indienen voor uw eigen woning of de algemene ruimte?

Vraag uw reparatie aan via de Woonzorg Thuis app of vul het formulier reparatieverzoek particulier in op deze pagina
Sommige storingen of problemen meldt u direct bij een van onze leveranciers. Bijvoorbeeld bij de cv-installateur, de liftinstallateur of het rioolbedrijf. Ze kunnen er dan meteen mee aan de slag. Zowel in de app als in het formulier kunt u de gegevens van de leveranciers vinden.

Zo meldt u een calamiteit

Via de app kunt u contact komen met uw bewonersconsulent. Of vind hier uw bewonersconsulent. Bij calamiteiten verbinden we u door met onze meldkamer. Daar helpen ze u graag verder.

Woonzorg Nederland zorgt voor groot onderhoud

We doen groot onderhoud van de algemene ruimten in uw complex, zoals de algemene ingang en hallen.  We repareren bijvoorbeeld het dak, de deurbel of de videofoon.

We doen groot onderhoud in uw woning. We zorgen bijvoorbeeld voor onderhoud van uw balkonvloer. Of repareren de afvoerleiding van douche of toilet.


De huurder zorgt voor kleiner onderhoud

U zorgt bijvoorbeeld voor het schoonhouden van uw balkon. Het vervangen van kapotte schakelaars. Of het onderhoud van uw eigen terras.  

In de brochure Onderhouds ABC leest u wat allemaal valt onder klein en groot onderhoud.

Vrolijk man met iPad

Onderhoudsabonnement

Voor € 5,20 per maand kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten. Als u hiervoor kiest neemt Woonzorg Nederland een deel van het kleiner onderhoud van u over. Lees meer over het onderhoudsabonnement. 

Lees meer