Koraalrif, Heerhugowaard

Parelhof 5 t/m 107, 1703 DZ Heerhugowaard

Prettig wonen en alle voorzieningen voorhanden

Alles in de buurt
In het Koraalrif woont u in een heerlijk rustige, groene omgeving met weinig verkeer. Toch woont u midden in het leven. Op een steenworp afstand vindt u alle voorzieningen die u maar nodig hebt. Winkels, gezellige restaurantjes en de markt – het ligt allemaal vlak in de buurt.

Rust en toch altijd iets te beleven
In Wooncentrum het Koraalrif zijn 45 tweekamerwoningen en 7 driekamerwoningen. Deze zijn verdeeld over vier woonlagen die met een lift bereikbaar zijn. De woningen zijn stuk voor stuk ingericht op uw comfort: ze zijn licht en ruim en hebben geen enkele drempel. Ook het uitzicht is de moeite waard. Aan de ene kant kijkt u op de mooie tuin, aan de andere kant heeft u een weids uitzicht op de straat.
In uw woning in het Koraalrif heeft u privacy en rust. Mocht u zin hebben in wat meer gezelschap: Er worden in de recreatie regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook heeft u vrije toegang tot het naastgelegen verzorgingshuis, de Raatstede. Daar kunt u genieten van een maaltijd in het gezellige restaurant of van een kopje koffie of thee in de recreatieruimte. Ook kunt u deelnemen aan de activiteiten die hier geregeld worden georganiseerd. En heeft u iets nodig? Om te beginnen vindt u in de Raatstede een winkeltje, een kapper en een pedicure. En even verderop liggen veel meer winkels, speciaalzaken en leuke horecagelegenheden: in het gezellige winkelcentrum Middenwaard. Kortom, wanneer u in het Koraalrif woont heeft u alle voorzieningen voorhanden.

Comfort
Overigens is een prettige bijkomstigheid van Wooncentrum Koraalrif dat alle vormen van zorg zo dichtbij zijn. Wellicht heeft u op dit ogenblik geen zorgverleners nodig. Maar ze zijn er op het moment dat u er wel behoefte aan heeft. In het Koraalrif kunt u dus zelfstandig wonen en heeft u toch de comfortabele zekerheid van zorg wanneer die nodig is. En dat is toch een prettig idee.

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar. 

Feiten op een rijtje:

Interesse?
Vrijgekomen woningen zijn bestemd voor 55-plussers en worden aangeboden via de eigen wachtlijst. Hiervoor kunt u het contactformulier invullen en versturen.   

Wilt u eerst meer informatie over wonen in de Koraalrif? Neemt dan contact op met de bewonersconsulent. Telefoonnummer 088 - 921 00 19, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres koraalrif@woonzorg.nl.

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl 

Koraalrif in Heerhugowaard Koraalrif in Heerhugowaard Koraalrif Heerhugowaard Koraalrif Heerhugowaard

Direct beschikbare woningen

Geen woningen direct beschikbaar

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 00 19, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres koraalrif@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftOrona  0172 - 44 61 11
Centrale verwarming  Feenstra  088 - 845 50 00
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingVan der Velden  020 - 632 93 29
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2020 Woonzorg Nederland