Lees voor

Woonzorg Thuis app

Woonzorg Nederland heeft een app voor haar huurders gemaakt: de Woonzorg Thuis app. Met de Woonzorg Thuis app kunt u uw buren met één druk op de knop digitaal ontmoeten. Het is als het ware een digitaal prikbord voor iedereen die in uw wooncomplex woont. Bijvoorbeeld om af te spreken, hulp aan te bieden of te vragen, of gewoon gezellig te kletsen. En lees nieuws over Woonzorg en uw wooncomplex via de app. 


De Woonzorg Thuis app is een programma dat u op uw mobiele telefoon of tablet installeert. En waar u een eigen profiel heeft. Met deze app kunt u uw buren met één druk op de knop digitaal ontmoeten. Het is als het ware een digitaal prikbord voor iedereen die in uw wooncomplex woont. Bijvoorbeeld om af te spreken, hulp aan te bieden of te vragen, of gewoon gezellig te kletsen. Ook kunt u in de app nieuws over uw wooncomplex en Woonzorg Nederland lezen.

Speciaal voor huurders Woonzorg Nederland

De app is bedoeld voor alle huurders die direct bij Woonzorg Nederland huren.

Wat kunt u allemaal doen met de Woonzorg Thuis app?

  • Lees het laatste nieuws over uw complex of over Woonzorg Nederland.
  • Kom makkelijk in contact met uw buren via het prikbord.
  • Bekijk alle afspraken in de agenda, zoals de data van de inloopspreekuren.
  • Neem direct contact op met uw bewonersconsulent.
  • Regel gemakkelijk uw huurzaken online, zoals het indienen van een reparatieverzoek.

Wanneer kunt u de Woonzorg Thuis app gebruiken?

De app wordt stapsgewijs geïntroduceerd. Zo kunnen we zorgen dat iedereen die het nodig heeft voldoende hulp kan krijgen bij het installeren en gebruiken van de app. U ontvangt post wanneer de app in uw wooncomplex bruikbaar is.

Hoe gebruikt u de Woonzorg Thuis app?

Om de app te gebruiken heeft u inloggegevens nodig. Deze ontvangt u van Woonzorg Nederland. Met deze inloggegevens heeft u toegang tot uw persoonlijke omgeving in de app. We hebben een handleiding voor u gemaakt en instructievideo’s, waarin uitgelegd wordt hoe u de app op uw smartphone of tablet zet en hoe de app werkt.

Woonzorg waarborgt uw privacy

Persoonsgegevens die automatisch in de app staan worden op de eigen systemen van Woonzorg bewaard en zijn streng beveiligd. Uw telefoonnummer is standaard niet zichtbaar voor anderen. Uw gesprekken met andere bewoners zijn alleen te lezen door u en met wie u het gesprek voert.

Bekijk ook de privacyverklaring en de gebruiksvoorwaarden van de Woonzorg Thuis app.

Instructievideo's

Bekijk hieronder de instructievideo's voor het gebruik van de Woonzorg Thuis app.

Reparatieverzoek indienen

Bericht op het prikbord plaatsen