Paasweide, Appingedam

Open dag

Open Huis zaterdag 14 juni
10.00 tot 13.00 uur

De Paasweide 72, 9901 EZ Appingedam

Rustig wonen in Appingedam
Het wooncomplex Paasweide is ruim opgezet en ligt op loopafstand van het historische centrum van Appingedam, dichtbij winkels en andere voorzieningen. De zelfstandige woningen zijn rustig en beschut gelegen in een prachtige parkachtige omgeving. Heerlijk om bij goed weer even een ommetje te maken door het park en langs het water!

Beschut wonen
In het complex zijn veel voorzieningen aanwezig. Erg prettig en comfortabel. Er is onder meer een winkeltje met broodservice aanwezig, twee recreatiezalen, een ontmoetingsruimte waar u dagelijks een kopje koffie kunt drinken, een wasserette en een bibliotheek. Kinese Fysiotherapeuten heeft een praktijk in het complex en voor uw persoonlijke verzorging kunt u gebruik maken van de diensten van een kapper en pedicure in het complex. Heeft u gasten die willen overnachten? Zij kunnen gebruik maken van een van de twee logeerkamers. Kortom; wonen op de Paasweide geeft u de zekerheid dat u (zo lang mogelijk) zelfstandig kunt blijven wonen, ook als het allemaal iets minder gaat.

Actieve bewonerscommissie en bewoners
De bewonerscommissie Paasweide is zeer actief en organiseert met regelmaat een gezellige middag of avond voor alle bewoners. Voorbeelden zijn een toneelstuk of een optreden van een orkest maar ook uitstapjes door het Hogeland of gewoon samen een visje eten in de omgeving.

De woningen
De Paasweide is een complex dat bestaat uit 168 zelfstandige woningen. De woningen variëren in grootte en type. Alle woningen zijn voorzien van een moderne keuken en badkamer en zijn in lichte kleurstelling uitgevoerd. De meeste woningen hebben één slaapkamer maar voor wie meer ruimte nodig heeft zijn er woningen met twee slaapkamers. De bewoners op de  begane grond hebben een eigen voor- en achtertuin. De overige woningen hebben een ruim balkon. U kunt dus altijd in alle rust en privacy buiten zitten.

Huurprijzen en servicekosten
De netto huurprijzen van de woningen bedragen vanaf € 466,66 euro per maand. Het voorschot in de servicekosten is € 183,25 euro per maand (prijspeil juli 2018), dit is inclusief  kosten voor  verwarming en het verbruik van water. Afhankelijk  van uw inkomen is huurtoeslag mogelijk.

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar. 

Interesse?
De woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. U kunt zich via de website inschrijven bij Woonzorg Nederland of een inschrijfformulier downloaden of opvragen bij de bewonersconsulent. De woningen worden toegewezen op volgorde van aanvraag. Het kan zijn dat u op een wachtlijst komt.

Wilt u eerst meer informatie, neemt u dan contact op met de bewonersconsulent, bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 13.00 uur op telefoonnummer: 088 - 921 02 88, of stuur een e-mail naar paasweide@woonzorg.nl. U kunt ook een kennismakingsgesprek aanvragen bij de bewonersconsulent.

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl

Paasweide, Appingedam Paasweide, Appingedam Paasweide, Appingedam Paasweide, Appingedam Paasweide, Appingedam Paasweide Appingedam Paasweide Appingedam

Direct beschikbare woningen

De Paasweide

Huurprijs: € 466,66 per maand
Servicekosten: € 183,25 per maand

Indeling

Hal/entree, dichte keuken, vernieuwde badkamer met douche, toilet en wastafel, woonkamer met zonwering, slaapkamer met toegang naar het balkon.

Huurkosten gespecificeerd

Servicekosten zijn o.a. inclusief verwarmingskosten en kosten voor waterverbruik.


Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 02 88, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres paasweide@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftKone  0900 - 225 55 66
Centrale verwarming  Engie Services  050 - 599 33 99
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 024 73 65
RioolontstoppingVan der Velden  050 - 317 11 00
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2019 Woonzorg Nederland