Peelerhof, Assen

Walakker 1, 9407 BS Assen

De levendige hoofdstad van Drenthe ligt temidden van pittoreske dorpen, met een aantal natuurgebieden op steenworp afstand. De stad omschrijft zichzelf als stad in het groen. Mede daardoor, maar ook dankzij de centrale ligging trekt Assen veel bezoekers. Met name het winkelcentrum is in trek. Ook geen wonder, want de binnenstad is compact, het winkelaanbod is groot en behoort tot de best bereikbare binnensteden van Nederland.

Wooncomplex De Peelerhof
De Peelerhof ligt in de wijk Peelo in de nabijheid van een overdekt winkelcentrum, een gezondheidscentrum, bibliotheek en een wijkcentrum. Het wooncentrum bestaat uit 40 tweekamer- en 40 driekamerwoningen die verdeeld zijn over de begane grond en drie verdiepingen. In het wooncentrum is een ontmoetingsruimte aanwezig waar dagelijks activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk de ruimte, in overleg met de bewonersconsulent, te reserveren voor verjaardagen of andere gelegenheden.

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.

Feiten op een rij

Interesse?
U kunt voor meer informatie over de Peelerhof contact opnemen met de bewonersconsulent tussen 08.30 en 13.00 uur. Hij of zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 921 02 58 of email peelerhof@woonzorg.nl. De bewonersconsulent vertelt u graag hoe het is om te wonen in een woning van de Peelerhof. Ook kan hij of zij u vertellen of er woningen beschikbaar zijn en of u in aanmerking komt.

Inschrijven
De woningen zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. De toewijzing is op basis van een wachtlijst. Belangstellenden kunnen zich via de website inschrijven bij Woonzorg Nederland of een inschrijfformulier downloaden of opvragen bij de bewonersconsulent.

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl


 

Peelerhof in Assen Peelerhof in Assen Peelerhof in Assen Peelerhof ontmoetingsruimte

Direct beschikbare woningen

Walakker

Huurprijs: € 633,34 per maand
Servicekosten: € 47,75 per maand

 Te huur 3 kamer appartement.

Indeling

Type C, hoekappartement, 2 aparte slaapkamers, woonkamer, studio, nieuwe badkamer, keuken, berging,

Bijzonderheden

Het complex Peelerhof heeft een activiteitencommissie die onder leiding van de bewonerscommissie veel activiteiten organiseert.

Er is wekelijks bewegen voor ouderen, dagelijks de mogelijkheid tot koffiedrinken in de recreatiezaal, de bibliotheek van Assen heeft een dependance in het gebouw, er is een grote zanggroep met begeleiding van een accordeon. Bewoners zijn vrij om wel of niet aan de activiteiten deel te nemen.


Woningtypen

Woningplattegronden Peelerhof

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 02 58, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres peelerhof@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftOtis  0800 - 022 47 52
Centrale verwarming  Energiewacht  088 - 555 3000
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingVan der Velden  050 - 317 11 00
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2019 Woonzorg Nederland