Pieter Bieremastraat, Appingedam

Pieter Bieremastraat 2 t/m 62 en 47 t/m 97, 9901 EB Appingedam

Heerlijke omgeving
Appartementencomplex Pieter Bieremastraat ligt in een rustige wijk aan de rand van het van oorsprong middeleeuws centrum van Appingedam. De omgeving wordt gekenmerkt door veel groen en water. Zo kunt u vlak buiten de stadsgrens wandelen of fietsen in het park bij het landgoed Ekenstein.

Rust en toch altijd iets te beleven
Het complex Pieter Bieremastraat bestaat uit twee losstaande gebouwen:

Bieremastede: Het gebouw ‘Bieremastede’ bestaat uit 31 gelijkvloerse appartementen verdeeld over drie etages, bereikbaar met de lift en trap. De luxe en ruime entree doet stijlvol aan. Het gebouw heeft twee algemene (fietsen)bergingen en een speelse tuin rondom het wooncomplex. De appartementen zijn ruim en drempelloos. De indeling van de woningen bestaat uit een woonkamer met open keuken, een ruime slaapkamer, een hobbykamer en een inpandig balkon (loggia).

Het gebouw Pieter Bieremastraat 47 t/m 97 bestaat uit 17 gelijkvloerse appartementen verdeeld over drie etages welke bereikbaar zijn met de lift en trap. In dit gebouw is een grote gemeenschappelijke ruimte beschikbaar waar bewoners van beide wooncomplexen gezamenlijk diverse activiteiten hebben ontwikkeld. De benedenwoningen hebben een eigen ingang en aan de achterzijde een eigen terras. De indeling van de woningen bestaat uit een woonkamer met open keuken in het verlengde van de woonkamer. De keuken en de hal zijn afsluitbaar met een schuifwand. De woning heeft een ruime slaapkamer, een hobby kamer en een inpandig balkon (loggia).

Voor winkels, horeca, openbaar vervoer en andere voorzieningen hoeft u niet ver te gaan: het ligt allemaal nog binnen 500 meter van uw huis. En verder is er natuurlijk nog het prachtige landschap rondom Appingedam en de verschillende leuke dorpjes in de omgeving.

Feiten op een rijtje:

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.

Interesse?
Deze woningen zijn bestemd voor 55 plussers. U kunt zich hiervoor inschrijven bij de bewonersconsulent via telefoonnummer 088-921 02 89 of stuur een e-mail naar pieter.bieremastraat@woonzorg.nl. Ook voor meer informatie kun u bij de bewonersconsulent terecht. Zij is bereikbaar tussen 08.30 en 13.00 uur. De bewonersconsulent vertelt u dan graag hoe het is om te wonen in wooncomplex Pieter Bieremastraat.

Aardbevingen
In Noord-Nederland komen aardbevingen voor, veroorzaakt door de gaswinning. Alle informatie met betrekking tot aardbevingen, schade melden en de samenwerkende organisaties vind u hier: www.woonzorg.nl/aardbevingen

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl

Pieter Bieremastraat, Appingedam Pieter Bieremastraat, Appingedam Pieter Bieremastraat, Appingedam Pieter Bieremastraat, Appingedam Pieter Bieremastraat Appingedam Pieter Bieremastraat Appingedam Pieter Bieremastraat Appingedam Pieter Bieremastraat Appingedam Pieter Bieremastraat Appingedam Pieter Bieremastraat Appingedam

Direct beschikbare woningen

Pieter Bieremastraat

Huurprijs: € 618,53 per maand
Servicekosten: € 36,43 per maand

Indeling

Entree/hal, woonkamer met halfopen keuken en toegang tot de loggia, slaapkamer, badkamer, hobbykamer.
 

Bijzonderheden

- loggia gelegen op het zuiden, zonnig

- gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond

- gemeenschappelijke ontmoetingsruimte in het complex aanwezig
 

Huurkosten gespecificeerd

Subsidiabele huurprijs: € 643,00 p/m

Servicekosten betreft voorschot voor o.a.:

- ramen wassen (4x per jaar)

- glasfonds

- schoonmaak algemene ruimtes

- onderhoud tuin behorend bij het wooncomplex
 


Woningtypen

Plattegrond Pieter Bieremastraat Appingedam - Type A

Plattegrond Pieter Bieremastraat Appingedam - Type B

Plattegrond Pieter Bieremastraat Appingedam - Type B1

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 02 89, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres pieter.bieremastraat@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftKone  0900 - 225 55 66
Centrale verwarming  Energiewacht  088 - 555 3000
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingBel uw bewonersconsulent  088 - 921 02 89
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2021 Woonzorg Nederland