St. Hubertus, Harlingen

Zuiderhaven 63, 8861 CL Harlingen

Wonen in Harlingen
Harlingen is één van de oudste van de Friese elfsteden. De stad kenmerkt zich door de aanwezigheid van een levendige industrie –en vissershaven. Daarnaast is Harlingen het vertrekpunt om naar de Wadden eilanden te reizen, dit brengt zomers een gezeliige drukte met zich mee. In de binnenstad zijn er 900 monumentale woon –en pakhuizen, er valt dus genoeg te zien. Ook winkelen is geen probleem. De stad biedt voldoende mogelijkheden. Er zijn niet alleen grote winkelketens, maar gezellig winkelen kan daarnaast ook in één van de vele boetiekjes. Dat alles binnen een straal van honderd meter van het historisch centrum. Wilt u na het winkelen ontspannen? Harlingen heeft de meeste cafés/restaurants per inwoner in de provincie Friesland.     

Wooncentrum St. Hubertus
St. Hubertus ligt in het historisch centrum van Harlingen nabij de havens. Dit complex bestaat uit 31 woningen. Er is een recreatieruimte waar activiteiten kunnen worden georganiseerd. Voor de gasten is een logeerkamer aanwezig. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van de fietsenstalling en  parkeerplaats. 

De woningen
De oppervlakte van de woningen varieert van 31m2 tot en met 63m2. De kleinste woning betreft een studio, het geen betekent dat er een (ruime) zit slaapkamer aanwezig is. De woning heeft behalve een open keuken, ook een berging. Enkele woningen zijn voorzien van een balkon of tuin. Achter het complex ligt een mooie parkachtige binnentuin waar u in de zomermaanden heerlijk kunt zitten.

Huurprijzen en servicekosten
De netto huurprijs is vanaf € 336,48 per maand. De netto huurprijs is afhankelijk van de oppervlakte en indeling van de woning. De servicekosten zijn vanaf € 67,13 per maand, exclusief stookkosten. Afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen is huurtoeslag mogelijk. Nadere informatie over huurtoeslag kunt u bij de belastingdienst verkrijgen. (Prijspeil 1 juli 2019.)

Toewijzing
De woningen worden zijn bestemd voor personen van 55 jaar en ouder. Belangstellenden kunnen zich inschrijven bij Woonzorg Nederland via de knop "Inschrijven" aan de linkerzijde van deze webpagina. U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij de bewonersconsulent. Toewijzing vindt plaats op volgorde van wachtlijst.Interesse?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bewonersconsulent, bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 13.00 uur op tel: 088 - 921 02 06, of stuur een e-mail naar st.hubertus@woonzorg.nl

St. Hubertus, Harlingen St. Hubertus, Harlingen St. Hubertus, Harlingen St. Hubertus, Harlingen

Direct beschikbare woningen

Geen woningen direct beschikbaar

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 02 06, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres st.hubertus@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftSchindler Liften BV  0900 - 7 900 900
Centrale verwarming  Feenstra  0512 - 541 200
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingVan der Velden  050 - 317 11 00
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2020 Woonzorg Nederland