Ten Anker - woonzorgcomplex, Den Helder

Timorlaan 139, 1782 DR Den Helder

Betaalbaar zelfstandig wonen met zorg én service
In Ten Anker bieden Vrijwaard en Woonzorg Nederland een nieuw woonconcept aan. Betaalbaar, zelfstandig wonen met de zekerheid van zorg en diensten onder één dak. U voelt zich zeker snel thuis in Ten Anker. Dit vertrouwde woonzorgcomplex aan de Timorlaan in Den Helder biedt u uitstekende service én comfort.

Centrale ligging
In Ten Anker voelt u zich thuis. Het woonzorgcomplex heeft uitstekende voorzieningen zoals een restaurant, een winkeltje, een kapper en een pedicure. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Tegenover Ten Anker ligt het Timorpark waar u heerlijk kunt wandelen. Het centrum van Den Helder is dichtbij. De huisartsenpraktijk en de apotheek liggen om de hoek. En de Noordwest Ziekenhuisgroep bevindt zich 500 meter verderop. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld: de bus stopt voor uw deur. Zo bent u bijvoorbeeld snel in het centrum of bij het treinstation.

Prettig wonen
In Ten Anker woont u in een prettig eenkamerappartement met pantry en badkamer. Deze kijkt uit op het Timorpark of de binnentuin en het centrum van Den Helder. Ten Anker is drempelvrij en er is een lift. Wilt u buiten zitten? Dan kunt u gebruikmaken van de gezamenlijke binnentuin met kas.

Sfeervol restaurant
In het sfeervolle restaurant ‘Tijd’ kunt u dagelijks genieten van een culinair 3-gangen diner. Bij de bereiding houden de koks van Vrijwaard rekening met de verschillende seizoenen. Zij staan garant voor een heerlijke maaltijd uit de regio. Uiteraard kunt u ook een heerlijk kopje koffie of thee komen drinken. Uw familie en bekenden zijn altijd van harte welkom.

Ontmoeting & activiteiten
In Ten Anker zijn regelmatig leuke activiteiten zoals bingo en live-muziek. Er zijn diverse mogelijkheden voor ontmoeting en sociale contacten. Een goed voorbeeld is het bewegen voor senioren. U kunt op een laagdrempelige manier sporten in een kleinschalige ruimte. Een mooie combinatie van mensen ontmoeten en werken aan een gezond en fit leven.

Deskundige (thuis)zorg
Het Vrijwaard-zorgteam staat 24 uur per dag voor u klaar. Zo krijgt u altijd de juiste zorg op het moment dat u hulp nodig heeft. Vrijwaard biedt zorg op maat passend bij uw situatie en behoefte.

Service op maat
Wilt u nog meer gemak? Dan kunt u extra diensten inkopen: service op maat. Deze service varieert van een wasservice en huishoudelijke ondersteuning tot broodvoorziening en 24-uurs personenalarmering. De huismeester ondersteunt u met kleine klusjes in huis. Er is ook een kapper en een pedicure. U kunt boodschappen doen in het winkeltje.

Uw bewonersconsulent
In Ten Anker houdt de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland elke week spreekuur. De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. U kunt ook telefonisch terecht bij uw bewonersconsulent: van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur via 088 – 921 00 17.

Betaalbaar wonen
Wanneer u bij ons komt wonen, huurt u een woning en neemt u een servicepakket af.
Ons aanbod:

Feiten op een rijtje

Meer informatie
Wilt u meer informatie over Thuis in Ten Anker: betaalbaar zelfstandig wonen met zorg én service? Neem dan contact op met de bewonersconsulent via telefoonnummer
088 – 921 00 17 (op werkdagen van 8.30 - 13.00 uur). Of mail naar ten.anker@woonzorg.nl.

Woonzorg Nederland
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor 55-plussers en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl

Direct beschikbare woningen

Timorlaan

Huurprijs: € 389,00 per maand
Servicekosten: € 118,00 per maand

In Ten Anker zijn nog een aantal éénkamerappartementen te huur. Deze bevinden zich op verschillende verdiepingen, zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

Indeling

Éénkamerappartementen met een eigen badkamer en pantry.

Faciliteiten

De appartementen in Ten Anker worden verhuurd als zelfstandige woonruimte. Stichting Vrijwaard is in het pand aanwezig. Elke bewoner sluit een serviceovereenkomst af met Stichting Vrijwaard. Hierin zit onder andere de warme maaltijden. Overige zorg kan ook via Stichting Vrijwaard ingekocht worden.

Huurkosten gespecificeerd

Servicekosten zijn inclusief gas, water en licht.


Woningtypen

Brochure Thuis in Ten Anker

Plattegrond 1-kamerappartement

Ten Anker type A

Ten Anker type B

Ten Anker type C

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 00 17, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres ten.anker@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftKone  0900 - 225 55 66
Centrale verwarming  Combi  0299 - 653 860
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingVan der Velden  020 - 632 93 29
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2021 Woonzorg Nederland