Lees voor

Werk met betekenis

Wat je rol ook is of je nu vastgoed aankoopt, verbinding legt met overheden, achter de schermen werkt voor onze huurders of hun aanspreekpunt bent
je bent van betekenis voor de toekomst.

 

HR Raam 0007 (gespiegeld)

Kom ook in actie tegen eenzaamheid

Zoals Rana, onze agile-coach en scrummaster, die meewerkte aan de Woonzorg Thuis app waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Rana is trouwens ook onze happiness officer. Hij zorgt dus voor woon- én werkgeluk!

Rana

Werken aan maatschappelijke impact

Impact maken op de grote opgaven van deze tijd. Dat kun je op veel plekken, het unieke van Woonzorg Nederland is dat bij ons alle belangrijke uitdagingen samenkomen. Want waar anders dan bij de grootste seniorenhuisvester van het land werk je aan oplossingen voor de dubbele vergrijzing, de woningcrisis, de klimaatdoelstellingen en de toenemende zorgvraag en eenzaamheid onder ouderen?

In actie komen: hier kan het écht
Werken voor en met je medemens. En het verschil maken voor de senioren vandaag en in de toekomst . Dat willen we bij Woonzorg Nederland niet alleen, we kúnnen het ook. Omdat we landelijk werken en met ruim vijfhonderd collega’s én onze samenwerkingspartners sterk staan. Omdat we belangrijke kennis in huis hebben. En omdat onze financiële positie sterk is. Het voordeel voor jou? Je krijgt de ruimte en middelen om in actie te komen, en volop kansen om onze maatschappelijke én je eigen ambities waar te maken.

HR Raam 0002 (gespiegeld)
HR Raam 0001 (gespiegeld)

De mening van onze huurders telt!

Of het nu gaat om een kleurrijke entree, een beweegtuin of een fijne ontmoetingsplek zonder hypermoderne espressomachine maar met ‘gewoon goede koffie’. Bij ons beslissen bewoners mee.

Woonzorg Thuis Nr 1. 2021

Werken voor en met je medemens

Woonzorg Nederland is er landelijk voor ruim 45.000 senioren die enorm van elkaar verschillen. Fit of met uitdagingen, stadsveteraan of dorps, een echte digi-freak of compleet digibeet, en alles ertussenin: van onze huurders zijn er geen twee hetzelfde. Kun je nagaan hoe divers hun woonwensen en -behoeften zijn. En dus hoe boeiend jouw werk! Dat merk je elke dag, want je werkt – en juist dat maakt ons als corporatie uniek – niet alleen voor maar ook mét onze huurders.

Vandaag en in de toekomst
Oké, we noemen onszelf huisvester. Maar we doen zo veel meer dan zorgen voor betaalbare en veilige woningen. Wij stellen de huidige én toekomstige behoeften van onze huurders centraal. Zo onderzoeken we samen met hen en onze partners hoe, waar en met wie de senior in de toekomst wil wonen. We bereiden ons hierop voor door nieuwe woonvormen te ontwikkelen en werkelijkheid te maken. En door continu te innoveren en digitaliseren. Dus wat je rol ook is, jouw vizier is op de toekomst gericht.

Hr Raam 0004 (Gespiegeld)

Een baan met betekenis is prachtig. Maar eerlijk is eerlijk, je werkt natuurlijk niet voor niks. Daar staat bij ons dan ook een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover.

Arbeidsvoorwaarden
Hr Raam 0005 (Gespiegeld)

Wij denken in mogelijkheden. Neem onze collega Liesbeth. Zij maakte met hulp van Woonzorg én haar collega’s een bijzondere interne carrièreswitch. Lees haar verhaal.

Lees meer

Werken voor en aan jezelf

Stel je voor. Het is 2035. Onze woningen zijn verduurzaamd en voorzien van de nieuwste technologieën en slimme software, en alle huurders wonen in een woning met een woonvorm die perfect bij hen past en bij de toekomstige huurder past. Het zou kunnen, hè? En tien jaar later zien de wereld en ons werk er wéér anders uit. Dat vraagt om een wendbare organisatie. En medewerkers die popelen om mee te gaan in veranderingen en zich willen ontwikkelen.

Je krijgt dan ook volop de ruimte om de regie te pakken om te groeien en onze én jouw eigen ambities waar te maken. Wil jij je graag ontwikkelen? Dan is werken bij Woonzorg Nederland één grote ontdekkingsreis.

Jouw werkgeluk creëren we samen.
Naast het woongeluk van onze huurders vormen jouw werkplezier en welzijn dé basis van onze missie en visie. Wat maakt jou happy in je werk? Je krijgt de ruimte om dat te ontdekken en wij ondersteunen je maximaal! Bijvoorbeeld door je zelf te laten kiezen waar en wanneer je werkt. Of door te zorgen dat je steeds iets nieuws leert. Jou de regie geven en je bieden wat jij als unieke medewerker nodig hebt; zo creëren we samen jouw werkgeluk.