Lees voor
Blije vrouw drinkt kop koffie

Werken bij

De ambitie van Woonzorg Nederland

Wij willen het leven van ouderen betekenisvol verbeteren. We bieden onze bewoners een betaalbare, veilige en toegankelijke woning waar ze zelfstandig kunnen wonen. Een fijn thuis met ruimte voor contact en ontmoeting in een zorgzame buurt is ons doel. Door persoonlijke aandacht en samenwerking in een lokaal zorg- en dienstennetwerk dragen we bij dat mensen op zichzelf kunnen blijven wonen. Ook als ze meer zorg nodig hebben. 

Onze belofte

Kale middelbare man met bril steekt verwelkomend hand op

Vacatures

Wil jij eraan bijdragen dat senioren zelfstandig en prettig kunnen wonen? En samen met ruim 300 enthousiaste collega's meedenken over innovatieve woonconcepten en diensten in een groeiende markt?

Toon vacatures

Werken bij Woonzorg

Ook iets voor jou? 

Ga dan met ons de uitdaging aan om onze woonproducten en diensten te verbeteren en te innoveren. Dan zorgen we er samen voor dat senioren zelfstandig en prettig van hun oude dag kunnen genieten en zich thuis voelen in onze 41.500 woningen verspreid over heel Nederland!

Ruimte voor groei en ontwikkeling

We bieden je interessant, uitdagend en maatschappelijk relevant werk met genoeg ruimte om individueel talent verder te ontwikkelen. In je vak, maar juist ook in je persoonlijke groei.

Informele sfeer

Bij Woonzorg Nederland werken we met elkaar in een informele sfeer. We werken waar mogelijk samen in allerlei soorten teams. We creëren een werkomgeving met veel ruimte om zaken op je eigen manier aan te pakken. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en een pakket aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Over Woonzorg Nederland