Lees voor

Onze arbeidsvoorwaarden

Het verschil maken voor senioren, nu en in de toekomst. En meewerken aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Als dát je geen werkgeluk oplevert? Nou, dan zorgen onze arbeidsvoorwaarden er wel voor! We bieden je een mooi pakket aan voorwaarden volgens de cao Woondiensten. Plus de mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.

Jij bepaalt waar en wanneer je werkt

Een werkweek van 36 uur in 4x9 uur? Dat is bij ons heel gebruikelijk 😉. Een rondje hardlopen voor je aan je werk begint? Of juist vroeg beginnen om er ’s middags voor je kinderen of puppy te zijn? Je bepaalt zelf wanneer en waar je werkt. En of dat nu thuis of op een van onze kantoren is, je kunt rekenen op een bureau, een goede stoel, een extra beeldscherm en een laptop en telefoon. Die laatste is er trouwens niet zomaar één. Je krijgt een iPhone 13 of Samsung Galaxy S22 die je na drie jaar kosteloos kunt overnemen.

Reizen zoals jij dat wilt

Niet elke werkdag is hetzelfde. De ene keer werk je op kantoor, de andere keer thuis en misschien heb je ook werkbezoeken in het land. Hoe handig is het dan dat je per keer kijkt hoe je wilt reizen? De trein, ov-fiets, je eigen auto of een deelauto. Het kan met Reisbalans. Met de bijbehorende mobiliteitskaart heb je geen gedoe met laden, geld voorschieten of declareren. Naast het ruime aanbod aan reismogelijkheden, ontvang je ook thuiswerkvergoeding of vergoeden wij je woon-werk en/of zakelijke ritten.

Voorwaarden inruilen of uitbreiden

Elk jaar in december kies je zelf van welke extra voorwaarden je het volgende jaar gebruik wilt maken. Dit Cafetaria Systeem komt erop neer dat je (gedeeltelijk) kunt afzien van bepaalde arbeidsvoorwaarden om er andere voor terug te krijgen of uit te breiden. Zo kun je bijvoorbeeld vakantie-uren inruilen voor geld. Of juist salaris of toeslagen inwisselen voor extra verlof. Droom je van een grote reis of misschien een verbouwing? Met ons inruilsysteem hoeft het niet bij dromen te blijven!

Leren en ontwikkelen

Ontwikkelen bij Woonzorg Nederland is één grote ontdekkingsreis. Zo krijg je toegang tot een enorm aanbod aan trainingen, cursussen en mogelijkheden om jouw ontwikkeling te stimuleren. Rustige periode in de zomer? Bij ons bruist het dan door onze Zomeracademie! Een divers palet aan workshops en trainingen, jij kiest waar jij je graag in wil ontwikkelen. Wedden dat je in no time niet meer de professional bent die je bij binnenkomst was? Naast het aanbod, krijg je ook nog een opleidingsbudget van € 900,- per jaar (o.b.v. een fulltime dienstverband) én heeft elke afdeling een eigen ontwikkelingsbudget; dus maak jouw ontwikkelingswensen kenbaar.

Vitaliteit

Wij vinden jouw vitaliteit belangrijk. Om jou hierbij te helpen of te stimuleren organiseren we elke twee jaar een Health check, een preventief medisch onderzoek. Hier mag je aan mee doen, niets hoeft natuurlijk. Daarnaast mag je ook elk jaar € 115,- netto declareren aan sport- en beweegvergoeding. Bij onze Zomeracademie organiseren we ook vaak sportieve workshops en ook de Ommetjes bedrijfschallenge hebben wij fanatiek mee gedaan.

Op een rij: 

 • Salarisschalen en voorwaarden volgens de cao Woondiensten.
 • Tijd- en plaatsonafhankelijk werken.
 • Reizen bij een manier die bij jou past.
 • Thuiswerkvergoeding.
 • Reiskostenvergoeding (woon-werk en zakelijk). 
 • Eigen ontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar. Mogelijkheden voor aanspraak op afdelingsbudget.
 • Zomeracademie. 
 • Sport- en beweegvergoeding van € 115,- per jaar.
 • Health check (indien gewenst) eens in de 2 jaar.
 • Eindejaarsuitkering volgens CAO Woondiensten.
 • Mogelijkheid om arbeidsvoorwaarden in te ruilen.
 • Een goede pensioenregeling.

Direct op zoek naar onze vacatures?