Lees voor

Geen woongeluk zonder werkgeluk!

Het woongeluk van huurders en het werkgeluk van onze medewerkers. Daar draait het om bij Woonzorg Nederland. We kunnen pas echt werken aan de uitdagingen van deze tijd en impact hebben op de toekomst als onze huurders veilig en gelukkig wonen. En als jij ertoe doet en werkt met een glimlach 😊.


 

 

 

 

HR Raam 0008
HR Raam 0003

Lees onze ondernemingsvisie

Woonzorg Nederland heeft een nieuwe ondernemingsvisie. Met de blik op 2035 vertellen we daarin wat we de komende vier jaar doen.

WZN Ondernemingsvisie Webversie

Missie en visie

Het woongeluk van huurders gaat hand in hand met het werkgeluk van collega's. Want alleen als jij plezier hebt en de ruimte krijgt om te innoveren en je te ontwikkelen, kun je in actie komen. En samen met collega’s, huurders en partners het verschil maken.

Samen zetten we ons in voor een afwisselend woonaanbod, met eigentijdse leefgemeenschappen en bijpassende dienstverlening. Zodat iedere huurder – ongeacht leefstijl, vitaliteit, achtergrond, zorgvraag en de omvang van de portemonnee – woongeluk vindt.

Jouw impact is groot. Juist door het ‘klein’ aan te pakken. Want bij Woonzorg luisteren we ook naar individuele wensen. En daar doen we echt iets mee. Zo is er nu een app om onderling contact te stimuleren. Een ontmoetingsruimte die we van a tot z samen met bewoners inrichtten. En een wooncomplex waar wonen, zorg, horeca en wijkteams samenkomen. Het zijn nog maar enkele van onze oplossingen.

Juist door klein te beginnen kunnen we sneller realiseren. Het mooie is: we pakken hiermee de grote maatschappelijke uitdagingen aan. Zoals eenzaamheid onder ouderen, het verdwijnen van voorzieningen en het stimuleren van doorstroming op de woningmarkt. Bij ons verander je de toekomst door vandáág kleur te geven aan het leven van senioren.

Hr Raam 0005 (Gespiegeld)

Impact maken vanuit een stevige basis

Een betekenisvolle bijdrage leveren aan dé opgaven van deze tijd op het gebied van wonen, zorg, klimaat en arbeidsmarkt. Die ambitie maak je de komende jaren mee waar.
Het mooie is: bij Woonzorg kún je dat ook echt.

Want onze uitgangspositie is goed: we staan er sterk voor. Financieel, maar ook qua positie: we werken samen met het Rijk en andere belangrijke spelers. Daarnaast lopen we in de sector voorop met onze transitie naar het waardegedreven werken.