Lees voor

Maak kennis met onze collega’s

Wie kunnen jou nu beter vertellen hoe het is om bij Woonzorg te werken? Precies, je toekomstige collega’s. Daarom vertellen zij jou graag over hun werk, en waarom, hoe en met wie zij kleur geven aan wonen voor senioren.

Saiida Algemene Pagina

‘Ik voel mij echt gezien bij Woonzorg’

Als manager van team Programmering en Evaluatie heeft Saiida een baan vol afwisseling. “Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van het totale onderhoudsprogramma van Woonzorg. Dat ik bijdraag aan goed onderhouden complexen waar mensen prettig wonen, geeft me veel voldoening.’’

Saiida vertelt...
Udo Algemene Pagina

‘Van het contact met de bewoners word ik heel blij’

Fijn wonen mogelijk maken, vandaag en in de toekomst: het is een belangrijk doel van Woonzorg. Als bewonersconsulent levert Udo een belangrijke bijdrage aan deze ambitie. “Bijvoorbeeld door bewoners met elkaar te verbinden en daarmee eventuele eenzaamheid onder mensen wat te verlichten. En door contacten te onderhouden met diverse netwerkpartners, zoals wijkagenten en buurtcoaches. Zo bouw ik mee aan een buurt waarin het goed toeven is.”

Udo vertelt...
Liesbeth Algemene Pagina

Ik kreeg het vertrouwen om een mooie ontwikkelstap te maken

Als vastgoeddeskundige bij Woonzorg kreeg Liesbeth veel te maken met het team Juridische Zaken. Haar potentie en interesse in recht vielen op bij haar juridische collega’s. Toen de functie van bedrijfsjurist vrijkwam, dacht dit team dan ook meteen aan Liesbeth. En nu verdiept ze zich met veel plezier in uiteenlopende juridische vraagstukken.

Liesbeth vertelt...
Rana Algemene Pagina

‘Het is heel fijn om in een mensgerichte omgeving te werken’

Als zzp’er ging Rana aan de slag bij Woonzorg om de organisatie mee te nemen in de wereld van agile werken. “Deze organisatie wil echt het verschil maken voor de medemens, dat zie ik continu terug in mijn werk. Deze maatschappelijke drijfveer zorgde ervoor dat ik nu in vaste dienst ben bij Woonzorg.”

Rana vertelt...