Lees voor

Het is heel fijn om in een mensgerichte omgeving te werken’

Het verhaal van Rana, agile-coach en scrum-master bij Woonzorg Nederland

Het verhaal van Rana, agile-coach en scrum-master bij Woonzorg Nederland

Als zzp’er ging Rana aan de slag bij Woonzorg om de organisatie mee te nemen in de wereld van agile werken. “Deze organisatie wil echt het verschil maken voor de medemens, dat zie ik continu terug in mijn werk. Deze maatschappelijke drijfveer zorgde ervoor dat ik nu in vaste dienst ben bij Woonzorg.”

“Niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn persoonlijke leven heb ik gezien dat Woonzorg mooi werk levert. Mijn moeder kwam na een lange zoektocht voor een passende woning terecht in een seniorencomplex. Daar had ze een hele fijne tijd. Later ontdekte ik dat het om een complex van Woonzorg ging. Dit was voor mij een extra teken om me voor langere tijd aan deze organisatie te verbinden.”

Inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen
“In mijn functie help ik mijn collega’s om het agile-gedachtegoed succesvol toe te passen in hun werk. Hierdoor kunnen we in hoog tempo inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen en problemen. Dat leverde al mooie resultaten op. Zoals de lancering van de Woonzorg Thuis App. Met dit digitale prikbord proberen we eventuele eenzaamheid onder bewoners tegen te gaan. Dat vind ik het mooiste aan mijn werk, dat ik echt van betekenis kan zijn voor senioren. Die passie herken ik ook bij mijn collega’s. Het is heel fijn om in een mensgerichte omgeving te werken.”

Chief happiness officer
“Bij Woonzorg is er oog voor het individu; de organisatie wil medewerkers echt in hun kracht zetten en staat open voor ieders inbreng. Doordat ik zo enthousiast ben over mijn werk en altijd benieuwd ben naar de drijfveren van andere collega’s, kreeg ik de vraag om de rol van chief happiness officer op me te nemen. Mijn doel is om bij mensen te peilen waar ze blij van worden in hun werk en wat ze anders zouden doen als ze aan het roer stonden. Dat Woonzorg deze rol omarmt en ik me op die manier kan inzetten voor de organisatie en mijn collega’s, vind ik geweldig.”

 

Bij Woonzorg vind je werk met betekenis

Dagelijks zetten we ons bij Woonzorg in voor één doel: senioren een fijn thuis bieden. Werken bij Woonzorg betekent werken bij een organisatie die constant in beweging is en waar ruimte is voor jouw ideeën. Hoe maak jij het verschil voor onze huurders? We zijn benieuwd naar jou!

Onze vacatures