Lees voor

Ik voel mij echt gezien bij Woonzorg

Het verhaal van Saiida, manager Programmering en Evaluatie bij Woonzorg Nederland

Het verhaal van Saiida, manager Programmering en Evaluatie bij Woonzorg Nederland

Als manager van team Programmering en Evaluatie heeft Saiida een baan vol afwisseling. “Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van het totale onderhoudsprogramma van Woonzorg. Dat ik bijdraag aan goed onderhouden complexen waar mensen prettig wonen, geeft me veel voldoening.’’

“Wisselen van baan: het zat eigenlijk niet in mijn planning. Maar rond de zomer van 2022 benaderde een headhunter me voor de functie van teammanager bij Woonzorg. Ik zou de ruimte krijgen om een nieuw team op te bouwen en mee te denken over belangrijke maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid. Daarnaast merkte ik tijdens de eerste kennismaking dat Woonzorg een dynamische organisatie is die het belangrijk vindt om te verbeteren en te vernieuwen. Deze elementen leken me enorm interessant en trokken me over de streep.”

Open cultuur
“Bij Woonzorg is iedereen bereid om elkaar te helpen. En als zaken minder lekker lopen, dan voel ik mij vrij om mij uit te spreken. Doordat mijn directe collega’s zich naar mij openstelden, leerde ik hen al vrij snel kennen. Zo konden we beginnen met het creëren van het team. De variatie die mijn functie biedt zorgt ervoor dat mijn werkdagen voorbij vliegen.”

Betrokkenheid
“Ondanks dat Woonzorg een landelijke organisatie is, is er ook een persoonlijke touch. Er wordt geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer. Wat ik ook mooi vind, is dat je betrokken wordt bij de rest van de organisatie. Periodiek worden er bijeenkomsten gegeven om te vertellen waar verschillende afdelingen mee bezig zijn. Zo wordt een grote organisatie toch klein.”

Bij Woonzorg vind je werk met betekenis

Dagelijks zetten we ons bij Woonzorg in voor één doel: senioren een fijn thuis bieden. Werken bij Woonzorg betekent werken bij een organisatie die constant in beweging is en waar ruimte is voor jouw ideeën. Hoe maak jij het verschil voor onze huurders? We zijn benieuwd naar jou!

Onze vacatures