Lees voor

Woonzorg als werkgever

Werk je bij Woonzorg, dan merk je – vóel je – elke dag opnieuw waar en voor wie je het doet. Dat zegt iets over de cultuur in onze organisatie.

Of je nu praat met onze bewonersconsulenten, vastgoedspecialisten, technische of IT-professionals, we zijn stuk voor stuk gedreven om het verschil te maken. Daarnaast zijn we zeer betrokken bij onze huurders, de opgaven waar we voor staan én bij elkaar.


Samen komen we tot nieuwe ideeën

Natuurlijk ken je niet al je vijfhonderd collega’s persoonlijk. Maar het mooie is: dat lijkt wél zo. Want omdat we allemaal hart voor de zaak hebben en ons betrokken voelen bij de doelstellingen, zijn de lijnen kort. Het leuke is: je komt elke keer weer andere collega’s tegen, want we werken veel in multidisciplinaire teams in wisselende samenstellingen. Dat is niet alleen superdynamisch, maar zorgt er ook voor dat we samen tot nieuwe ideeën komen, innovatief en creatief werken en continu verbeteren.

Zo werken wij: onze vuistregels

Waarde toevoegen

 
Continu verbeteren

 

Krachten bundelen

Persoonlijk excelleren

Ons werk is betekenisvol én fun

We mogen dan een grote organisatie zijn en landelijk werken, je krijgt genoeg kansen om je collega’s te ontmoeten. Zoals op het jaarlijkse personeelsfeest en elk kwartaal bij de interactieve themabijeenkomsten, natuurlijk borrelen we ook gezellig met elkaar 😉.