Lees voor

Onze belofte

Dagelijks zetten we ons voor 100% in met maar één doel: het leven van onze bewoners betekenisvol te verbeteren. We bieden ze een fijn thuis in een zorgzame buurt. Zodat mensen op zich zelf kunnen blijven wonen, ook als ze meer zorg nodig hebben. Onze medewerkers zijn hierbij onmisbaar. Vol enthousiasme werken we samen om klanten zo goed mogelijk te helpen.


Onze ambitie

We bieden onze bewoners een betaalbare, veilige en toegankelijke woning waar ze zelfstandig kunnen wonen. Een fijn thuis met ruimte voor contact en ontmoeting in een zorgzame buurt is ons doel. Door persoonlijke aandacht en samenwerking in een lokaal zorg- en dienstennetwerk dragen we bij dat mensen op zichzelf kunnen blijven wonen. Ook als ze meer zorg nodig hebben. 

Zo maken we onze ambities waar

  • We bieden betaalbaar wonen met een plus voor al onze klanten
  • We verbinden zorg, diensten en buurtfuncties in onze wooncomplexen
  • We investeren in kennis voor verbetering van de dienstverlening en klanttevredenheid
  • We investeren in kwaliteit en duurzaamheid van bestaande gebouwen
  • We zoeken partnerships voor de ontwikkeling van innovatieve woonconcepten
  • We breiden onze voorraad wooneenheden uit om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen

Ook iets voor jou?

Ga dan met ons de uitdaging aan om onze woonproducten en diensten te verbeteren en te innoveren. Dan zorgen we er samen voor dat senioren zelfstandig en prettig van hun oude dag kunnen genieten en zich thuis voelen in onze 41.500 woningen verspreid over heel Nederland!

Ruimte voor groei en ontwikkeling

We bieden je interessant, uitdagend en maatschappelijk relevant werk met genoeg ruimte om individueel talent verder te ontwikkelen. In je vak, maar juist ook in je persoonlijke groei.

Informele sfeer

Bij Woonzorg Nederland werken we met elkaar in een informele sfeer. We werken waar mogelijk samen in allerlei soorten teams. We creëren een werkomgeving met veel ruimte om zaken op je eigen manier aan te pakken. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en een pakket aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.