Lees voor

Huurderservaring: de heer en mevrouw familie Schmidt

Dicht in de buurt van familie in Cloosterparc in Helmond. 


Mijn man en ik wonen al jaren in Helmond. Maar ik had geen zin meer om de tuin te schoffelen. We hebben ons huis verkocht en via de makelaar zijn we hier gaan kijken. Het beviel me prima. We wilden graag in de buurt blijven. Vooral nu mijn schoondochter is overleden, vind ik het belangrijk om dicht bij mijn zoon en kleinzoon van 15 jaar te zijn. Zij wonen hier dichtbij. Mijn kleinzoon komt zo nu en dan binnenwaaien. En af en toe ben ik daar ook. Een beetje controle houden, zeg maar, haha!

We wonen prettig in ons huis. Er wonen hier jongere ouderen en echt ouderen. Het is heel rustig op het complex. Ik ken niet iedereen. Maar ik hoef ook niet iedereen op de koffie.

Mijn man en ik zijn begin zeventig, al word ik wel jonger geschat. Maar we zijn dus beiden met pensioen. Mijn man doet veel met computers, bijvoorbeeld vakanties boeken en dingetjes opzoeken op internet. Ik ben veel creatief bezig: ik naai graag en maak kettingen. We wandelen veel en ik pas regelmatig op op de hond van onze dochter. Verder gaan we vaak samen op stap. Lekker shoppen in Amsterdam, bijvoorbeeld. Van oorsprong komen we daar ook vandaan. Op den duur zou ik best weer terug willen. Maar voorlopig niet.”