Lees voor

Huurderservaring: de heer en Mevrouw Westerdijk


Wij wonen hier sinds 6 oktober 2009. We wonen hier fantastisch! We hebben een prachtig uitzicht vanaf de vierde verdieping. In de winter hebben we een weids uitzicht en zien door de kale bomen de huizen in de verte; in de zomer hebben we de vogels en het groen van de bomen als uitzicht. Het is een huurappartement maar het is prachtig afgewerkt, goede kwaliteit en er zijn goede materialen gebruikt. Hiervoor woonden we vlakbij, in een koophuis, een rijtjeshuis. We zijn nu de zeventig gepasseerd en het woont hier heerlijk.

Wat het wonen ook erg prettig maakt, is de bewonersconsulent. Hij helpt ons met van alles. We wisten bijvoorbeeld niet veel over wat er bij huren komt kijken. Hij hielp ons met papieren en elektra bijvoorbeeld. Hij is bijzonder behulpzaam en attent. Toen het zo veel sneeuwde, kwam hij zelfs op zondag langs om sneeuw te ruimen. Hij stopt briefjes in de brievenbus om je te waarschuwen of informeren. Als je hem iets vraagt, helpt hij je snel. Dat alles zorgt voor extra veel woonplezier.

Ik houd erg van handwerken, lezen en wandelen samen met mijn man. Hij leest graag, puzzelt en staat altijd klaar voor een klusje. We hebben drie kinderen en vijf kleinkinderen die lekker in de buurt wonen.”