Woldstede, Midwolda

Doctor Oortwijn Botjeslaan 126, 9681 GG Midwolda

In het centrum van het dorp Midwolda, op de lokatie van de openbare basisschool aan de Dr. O. Botjeslaan, staat De Woldstede, een wooncentrum voor senioren. Naast de Woldstede ligt een leuk parkje, waar u een mooi ommetje kunt maken. De Woldstede bestaat uit 19 driekamerwoningen verdeeld over twee woonlagen. Bewoners kunnen gebruik maken van gezamenlijke voorzieningen zoals de recreatieruimte en de fietsenberging. Wekelijks worden er activiteiten georganiseerd door de Steunstee. Daarnaast komt dagelijks de apotheker uit Scheemda langs voor het ophalen en bezorgen van medicijnen. Op vrijdagmiddag is Certe in het complex voor bloedprikken. Na een kleine wandeling richting het centrum treft u een supermarkt en een verse bakker aan. Ook heb je diverse restaurants in Midwolda.

De woningen
De woningen hebben een oppervlakte van circa 65 m². De woningen zijn aangepast aan de wensen en behoeften van senioren en voldoen aan het zogenaamde ‘seniorenlabel’. Dit betekent dat de woningen gelijkvloers zijn en rolstoeltoegankelijk.

Altijd iemand bereikbaar
De bewonersconsulent is het aanspreekpunt voor alle bewoners. Hij of zij maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wilt. Dus heeft u een wens: vraag het gerust, want uw bewonersconsulent denkt graag met u mee.

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur telefonisch terecht bij de bewonersconsulent. En anders krijgt u een collega aan de lijn. Na werktijden wordt er voor spoedgevallen automatisch doorgeschakeld naar de meldkamer. Er is dus altijd iemand bereikbaar.

Feiten op een rij

Interesse? 
De woningen zijn speciaal voor senioren. U kunt voor meer informatie contact opnemen met de bewonersconsulent. Hij of zij is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 921 02 44 of woldstede@woonzorg.nl. De bewonersconsulent vertelt u graag hoe het is om te wonen in de de Woldstede.

Aardbevingen
In Noord-Nederland komen aardbevingen voor, veroorzaakt door de gaswinning. Alle informatie met betrekking tot aardbevingen, schade melden, en de samenwerkende organisaties vind u hier: www.woonzorg.nl/aardbevingen

Woonzorg Nederland 
Woonzorg Nederland is een landelijke woningcorporatie. Wij zijn gespecialiseerd in woningen voor senioren en mensen met een beperking.
www.woonzorg.nl  

Woldstede - Midwolda Woldstede - Midwolda Woldstede - Midwolda Woldstede - Midwolda Woldstede - Midwolda Woldstede - Midwolda Woldstede - Midwolda Woldstede - Midwolda Woldstede - Midwolda

Direct beschikbare woningen

Dr. Oortwijn Botjeslaan

Huurprijs: € 633,25 per maand
Servicekosten: € 50,24 per maand

Nette lichte hoekwoning gelegen op de eerste etage aan de voorzijde van het gebouw(rechts).

 

*Deze woning staat onder andere voor opbouw van de wachtlijst op de website. Het is niet gezegd dat u direct in aanmerking kunt komen. Voor de actuele status kunt u contact opnemen met de bewonersconsulent.

Indeling

Vanaf de voordeur komt u in de hal. Via de hal kunt u naar verschillende vertrekken zoals;

De badkamer(met toilet), slaapkamer, interne berging en woonkamer/keuken.

De keuken/woonkamer is open. In de interne berging kunt u o.a een wasmachine plaatsen.

Bijzonderheden

Aan de achterzijde van het gebouw is een gezamenlijke fietsenstalling.


Woningtypen

Plattegronden Woldstede

Meer informatie en contact

Vragen over wonen, zorg en service

U kunt contact opnemen met de bewonersconsulent via telefoonnummer 088 - 921 02 44, bereikbaar van 08.30 tot 13.00 uur of via e-mailadres woldstede@woonzorg.nl. Bij calamiteiten zijn wij bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden met de meldkamer.

Reparatieverzoeken

Storingen aan lift, centrale verwarming, automatische deuren, rioolontstopping en glasherstel kunt u zelf direct melden via de onderstaande telefoonnummers.

LiftOtis  0800 - 022 47 52
Centrale verwarming  Energiewacht  088 - 555 3000
Automatisch deurenAssa Abloy (Besam)  0800 - 0247365
RioolontstoppingVan der Velden  050 - 317 11 00
GlasherstelGlastotaal Beheer  0800 - 452 78 68

Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Informatie bij calamiteiten

Algemeen alarmnummer voor brandweer, politie en dokter Bel 112
Bij niet spoedeisende zaken voor de politie Bel 0900 - 88 44

Postadres

U kunt alle post sturen naar onderstaand adres, dan komt het bij de bewonersconsulent van uw wooncomplex terecht:
Woonzorg Nederland
Postbus 339
1180 AH AMSTELVEEN

© 2022 Woonzorg Nederland