Lees voor

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Ik overleg dagelijks met collega’s over lopende zaken van het zorgvastgoed uit mijn regio. We bespreken bijvoorbeeld onderhandelingen over lopende en aflopende huurcontracten of praten over de nodige investeringen aan een complex. Maar ik organiseer ook regelmatig overleggen met zorgpartijen, voornamelijk verpleeghuizen, om het zorgvastgoed en de ambities te bespreken. Ik zit dus met verschillende partijen om tafel en dat maakt mijn werk leuk en afwisselend.

Hoe help jij je klanten?

Verduurzaming van complexen is een belangrijk thema voor Woonzorg. En daar heb ik veel ervaring mee. Ik help zorginstellingen met het afstemmen van hun duurzaamheidsambities en samen maken we een concreet plan. Of het nu gaat om een nieuw mechanisch ventilatiesysteem, het verbeteren van de isolatie of het plaatsen van zonnepanelen. Alle projecten vragen om een goede afstemming en communicatie, want elk complex heeft zijn eigen uitdagingen. Als ik kan zorgen dat alle partijen fijn kunnen samenwerken, dan ben ik blij.

Op welk project ben je trots?

Het complex Hieronymus in Weert, een prachtig monumentaal gebouw met een oud klooster erin. Ik stem met de huurder, de stichting Land van Horne, o.a. de lopende zaken af. Dat is best uitdagend, want een historisch pand heeft technisch gezien andere uitdagingen dan bijvoorbeeld een nieuwbouwpand. Zo’n pand is niet altijd goed geïsoleerd of heeft een monumentenstatus, waardoor je niet zomaar alles kunt aanpassen. Of er zijn gemeentelijke plannen waar we ons aan moeten houden. Wanneer het lukt om samen met de zorgpartij een passend plan af te stemmen, ben ik trots.