Lees voor

Hoe ziet een gemiddelde dag er voor jou uit?

Geen dag is hetzelfde. We doen o.a. renovatie-, transformatie-, sloop- en nieuwbouwprojecten en Woonzorg wil vastgoed verduurzamen. Een groot deel van mijn tijd werk ik samenwerkingen uit rondom die projecten. Afspraken met onze huurders leg ik vast in bijvoorbeeld een samenwerkingsovereenkomst of een huurcontract. Ik ben ook lid van het regieteam Utrecht en Gooi. In dat team bepalen we de richting voor deze gebieden en die leggen we vast in complexvisies. Voldoen de huidige complexen in dat gebied bijvoorbeeld nog aan de wensen van Woonzorg, moeten er investeringen gedaan worden of nieuwe locaties bij?

Wanneer haal je voldoening uit je werk?

Voor mij telt het resultaat: een mooi nieuwbouwproject, gerenoveerd gebouw of een tevreden klant. Maar ook bijvoorbeeld een mooie samenwerking met zorg- en welzijnsorganisaties om zelfstandige woningen te realiseren voor mensen die meer zorg nodig hebben. Met stichting Zorggroep Amsterdam-Oost bijvoorbeeld. Samen realiseerden we een G’oud Geregeld complex: zelfstandige woningen met faciliteiten, zoals een ontmoetingsruimte om de hoek. Maar ook van het opleveren van een hospice of nieuw verpleeghuis word ik blij. Woonzorg realiseert niet alleen maar grote projecten, maar steunt ook kleinere initiatieven. Dat is mooi, want ik zet me graag in voor mensen met een zorgvraag.

Waar kan de klant bij jou op rekenen?

Ik heb een goed netwerk en zet dat graag in voor mijn klanten. Ik heb veel kennis over (de financiering van) zorgvastgoed en een afspraak kom ik altijd na. Ik doe ook mijn uiterste voor je als ik zelf niet verantwoordelijk ben voor de uitvoering. Via mij kom je binnen Woonzorg altijd bij de juiste personen terecht.