Lees voor

Hoe ziet een gemiddelde dag er voor jou uit?

Ik ben hét aanspreekpunt voor onze zakelijke huurders. Ik sluit huurcontracten, intentie- en samenwerkingsovereenkomsten af of stem bijvoorbeeld vervangingsinvesteringen af met onze zakelijke huurders. Of ik voer verkennende gesprekken in (nieuwbouw)projecten. Zoekt de klant een complex voor kwetsbare senioren die 24-uur per dag zorg nodig hebben, dan kijk ik bijvoorbeeld welk Woonzorgcomplex daar goed bij past. Bijvoorbeeld met behulp van onze woonformules. Daarmee stemmen we ons aanbod zoveel mogelijk af op de huidige en toekomstige doelgroep. Kortom: mijn takenpakket is heel divers.

Wanneer haal je voldoening uit je werk?

Als alle partijen tevreden zijn met het resultaat. Ik werk graag samen met onze zakelijke huurders, maar ook met mijn collega’s binnen Woonzorg Nederland. Ik investeer echt in de relatie met mijn klanten, want met de meesten werk ik jaren samen. Dan wil je goed begrijpen wat de zorginstelling bezighoudt. Pas dan is er vertrouwen en kun je duurzame afspraken maken.

Op welk project ben je trots?

Nieuwbouwproject verpleeghuis De Hoorn te Marum. Woonzorg leverde de appartementen van 70m2 casco op, vierkante blokken met een badkamer erin. Stichting ZonnehuisgroepNoord maakte er met een inbouwpakket twee volledige zorgstudio’s van, met pantry en extra badkamer. Een echte coproductie, want de zorginstelling deed zelf een forse investering. Bovendien is het project duurzaam. Als ZonnehuisgroepNoord na 20 jaar vertrekt, kunnen de appartementen makkelijk in hun oorspronkelijke staat worden gebracht voor zelfstandig wonen. Dit jaar levert Woonzorg de tweede fase van de nieuwbouw op.